Anubis1 Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 Genre: Action Publisher: Square Enix Developer: Eidos Montréal Size: 6.28 GB Relase Date: 20 February 2014 Language: English Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 Nejak mi to nejede hazi mi to error na RGH :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Únor 20, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 Nasel jsm toto. Mozna to bude tvuj prolem. Minimum Kernal Required is v2.0.16537.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 Aha asi jo tak abych odnesl xko na update nekomu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andree Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 nemusíš odnášet update je velice jednoduchý tady to udělej a máš to za minutu ..nemusíš nic nastavovat nic zjišťovat všechno projede program automaticky http://www.xpgamesaves.com/topic/81690-tutupdate-your-rgh-jtag-to-dash-16547-in-1-2-minutes-no-flash-drive-or-file-transfers-needed/ (tímto děkuju triss za upozornění na tento link) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chico Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 Kde je link ke stažení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 Možná hloupý dotaz, jak mám propojit konzoli s PC přes síť jak píší v návodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andree Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 Možná hloupý dotaz, jak mám propojit konzoli s PC přes síť jak píší v návodu? No buďto musíš mít doma router a xbox připojenej na wifinu pak si ho PC najde automaticky a nebo prostě kablikem k internetový síti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 Takže stačí mít třeba xbox připojenej kabelem a pc k wifi a ten program si to automaticky propojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andree Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 jestli máš starší xbox zkus to ..jestli máš novější tak stačí aby byl xbox jen připojený k wifi a pc si ho sám najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 No program mi hodil hlasku ze nemuze najit xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 jestli máš starší xbox zkus to ..jestli máš novější tak stačí aby byl xbox jen připojený k wifi a pc si ho sám najde Mám hodně starý xbox. Prosímtě nemáš ty soubory, které jsou potřeba k updatu, čekám na vyřízení registrace abych to mohl stahnou a furt nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 Takze prece jen musim zajet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t0x1c Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 Super! Diky! Updatnuto podle navodu akorat bylo potřeba vypnout firewall aby mi to našlo xbox. Hra už funguje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 Ja jsem vul ze me nenapadlo vypnout firewall uz to je hotovo a facha to dik moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andree Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 sorry já šel už včera chrápat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 Jak se rázem stane z diskuze o hře, téma s rady jak updatovat Xka :D A aby to nebyl takový OT tak ke hře, vypadá moc libově některý combat akce mi připomínají Batmana nebo Assasina ale ta hra má fakt skvělej nápad, hned jak to půjde tak napálím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andree Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 je skvělá ale na začátku u cutscén občas low fps ..jinak hra jede good. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 No tak chtěl jsem si ho zahrát na x360 ale raději koupim na PS4 jelikož grafika je otřesná :( textury hruza děs a o fps nemluvě hlavně v cut scená, celkově to vypadá hodně zastarale. Prostě se vysrali na optimalizaci na starší konzole, xbox by to určitě zvládl mnohem lépe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 Mohl by mi někdo prosím někam nahodit ty soubory na update z té stránky? Vůbec se tam nemůžu registrovat :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceed Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 Ahoj, taky bych chtěl ty soubory, dík z té stránky to nejde:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceed Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 Pokud by někdo i přeložil ten návod, abych něco nepokazil, budu vděčný, dík:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutac22222 Odesláno Únor 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 Ahojte prečo nejde thief na rgh už som to 2 x stiahol a nejde to. Vieťe mi poradiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Únor 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 Dashboard minimálně 16537 proto ti to asi nejde. Mám poslední 16547 a jde to normálně.Abych nebyl offtopic, hra je to podle mě dobrá, ale na X360 se nepovedla konverze. Je to celé dost pomalé, textury v nízkém rozlišení, grafika tak 6/10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel Landa Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 Ahoj chtěl bych se zeptat dělá někomu hra to že když vylezete na tu zeď po té co ukradnete Diamond Mask a načítá se vám Chapter Clock Tower místo do dalšího chaptru vás to hodí na Last sAve i když date Continue a ne Play Again ?........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.