IceTower Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Hrajete někdo tuhle pecku? Sháním lidi na multiplayer :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Ahoj, hru mám, ale zatím jsem se k ní moc nedostal. Někdy bysme ale dát mohli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Listopad 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Taky mám odehráno jen pár hodin, nebaví mě to moc sólo právě. Ale myslím že nějakej multiplayer by to mohl hodně oživit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 Můj FC je 3797-7342-9242, tak si mě dyžtak přidej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Prosinec 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 Ok přidal jsem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.