Dungeonmaster Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 Nazdar lidi, na games.tiscali jsem nasel zajimavy odkaz. Jedna se o zvetseni kapacity HDD co na to na to rikate? http://eshop.macsales.com/item/OWC/SPS4H5S2.0/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.s Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 já myslel že ps4 pracuje ve FAT 32 a ten víc jak 500gb neumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuldik Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 Dle netu např : http://www.gamerock.cz/clanky/navody/item/1484-navod-vymena-hdd-v-playstation-4 a nebo další stránky co poradí strýček Google :) , není problém tam dát 2TB disk. ideálně SSHD . Plánuji tam právě 2tb disk dát páč 500gb je docela málo ,kór když hry jsou v poslední době totálně nenažrané na místo :-D ... Jinak kámoš tam má 1Tb a vše v pohodě, další tam dal 500GB ssd a jde to docela znát. Ale osobně vidím ideál tak 1.5 - 2tb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 to jo no ale za 2tb ssd disk zaplatíš víc jak za ps4 třeba toto? :-D http://www.czc.cz/ocz-z-drive-4500-3-2tb/153128/produkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filom3n Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 Fat32 se dá zformátovat klidně na 1tb, problém fat32 je v tom ze neumí soubory větší než 2gb takže třeba film v mkv 2,5gb na ni nenahrajes, jinak nevím jak ps4 ale ps3 má vlastní formát hdd a veškerý data kryptuje a v jiným zařízení než v tom ps3 kde byl nainstalovanou nejde přečíst, předpokládám ze ps4 bude to samy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuldik Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 PS4 si disk sama naformátuje - co používá nevím - stačí tam dát např 1tb SSHD disk třeba / http://www.alza.cz/seagate-laptop-1tb-hybridni-d403215.htm / , stáhnout na flešku aktuální Firmware a pak přes safe mode nebo jak se tomu mmt nadává /7s podržet power tlačítko/ a pak už nechat zreinstalovat.. Jak je to ale se Savama z her to nevím zkusím se poptat kámošů . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 (upraveno) Funguje to dobře taký mám v PS4 1TB Upraveno Listopad 11, 2014 uživatelem yanek71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kej-M547 Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 (upraveno) Tahle možnost tady je a vědělo se o ní již před vydáním PS4. Nejlepší na tom je, že to zvládne doma každý sám. Sony nejspíše vědělo, že 500 gb nebude dostačovat. Ano SSD disk zvýší i rychlost načítání jednotlivých věcí na konzoli a zrychlí i samotné spuštění konzole na youTube je i video kde je tohle porovnáváno i s hybridním diskem (mix klasického hdd s ssd částí), což je varianta pro ty, kteří nechtějí utratit jak psal donnybsc víc za hdd než za samotnou konzoli. S uloženými hrami (SAVE soubory) pokud vlastníte PS+ není nic jednoduššího než si je uploudovat do cloudového uložiště o velikosti 1 GB a po vyměnění hdd si je opět z cloudu stáhnout do své konzole a pro ty co nemají PS+ tak je možnost vložit uložené pozice na USB disk. Dle mého názoru je ale disk více než dostačující na zaplnění disku je zapotřebí nainstalovat více než 8 3áčkových her a hrát je současně. Pokud už bude nedostatek místa je jenom na hráči říct si co už nehraje a při nejhorším smazat pár titulů z HDD a uložené pozice si zachovat ty nezabírají tolik místa u The Last of Us to je 11 MB to na 500 GB HDD je zlomeček. Vím, že třeba někdo s mým názorem nemusí souhlasit, a nebo může oponovat tím: "ale já mám stažené hry, které jsem zakoupil na PS Store." na tohle můžu říct, že v tomhle jde taky Sony příkladem a zakoupené digitální kopie her po jejich smazání můžete kdykoliv stáhnout znovu, což je logické abych já přišel o hru, že se mi kupříkladu doje... hdd v PS4. Upraveno Listopad 12, 2014 uživatelem Kej-M547 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filom3n Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Přesně souhlasím, teď jsem si do ps3 dal 120GB SSD co jsem měl v notebooku, jen tak na zkoušku jak se to zrychlí, je to o dost rychlejší, bioshock se načítá o polovinu rychleji, infamous to samé, i jsem si kvůli přenosu savegame zakoupil pš plus na 3 měsíce, a je to super věc, nejspíš si zaplatím roční předplatné, mam nainstalovaných 6 her a půlka disku furt ok (u pš 4 by to asi bylo min) sshd je dobrý do notebooku/pc, zrychlí to systém, ale vzhledem k tomu ze v něm bývá 8gb SSD část, nemá smysl dávat do ps3/ps4 Jediný proč dam 1tb disk zpět do ps3 je ze jsem byl zvyklý si pouštět seriály a to je prez USB disk naproti tomu otravné zdlouhavé načítání složek/souborů, uvidíme jak si zvykne ženská, ona to na seriály používá a tady u toho nadává... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 a treti moznost pro ty kdo nechtej drahy ssd ci hybrid ani pomalejsi 2.5 tak jako u ps3 staci za 30kc prodluzka sata kabelu, pc zdroj ci zdroj s 12 a 5v a das si 3.5 disk kerej je mnohem levnejsi, a i rychlejsi.. na ebay sou za par korun i ruzny boxy tak to muze i vypadat slusne :) mam to takhlec s ps3 a samo nejsem sam :) jinak system souboru bude unixovej kdyz to bezi na freebsd.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filom3n Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Ten HDD je kryptovany (alespoň v ps3) je to nějaký upraveny jak říkáš Unix. To s tím venkovním diskem má výhodu v ceně a v rychlosti - přece jen točí o třetinu rychlejc, ale nevyhodu je ze když ti do toho někdo drcnebza chodu tak můžeš o všechno přijít, přece jenom když je to uvnitř ty bedny má to větší vydrz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 a jak je to se zarukou kdyz to otevru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filom3n Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Záruka trvá, je to jednoduše přístupné, u ps3 byl dokonce v manuálu popsán popis jak disk vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadislavBogar Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 Čaute mám obyčajný 500gb HDD adata som začiatočník a do takýchto vecí sa nerozumiem .. stačí ak to napichnem do usb a bude to šlapať ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 Do usb ti nepomuze :) musi bejt interní :) cili vetsi jak 500 gb jinak by si nic nezískal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.