forlanek Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 (upraveno) Paříte už někdo? Letos to vypadá dobře, pokrok oproti demu jednoznačně a fifa je oproti tomuto stylem hry spíše rugby ale to už je na posouzení každého z nás :DKdyžtak si mě přidejte Raedon148Ví někdo o nějakým rozsáhlejším návodu na kličky ? Upraveno Listopad 14, 2014 uživatelem forlanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomSheek Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 dneska budu mít, hrozně se těším :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Já zatím hrál jen demo a byl jsem nadšený. Myslím si, že velké zlepšení oproti předchozím ročníkům. Alespoň podle dem, mě bavil více PES 15 než FIFA 15. Plnou asi brzo pořídím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomSheek Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 tak je doma, je to luxusní věc opět :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 uvažuji, že PESko zakoupím. Hrál jsem ho několik let na PC a vždy mě bavilo. Nyní jsem si koupil PS4 a Fifu, ale FIFA mě nechytla. Zvyk je asi železná košile. Jen se vás chci zeptat, nevíte jestli vznikaly nějaké patche i dříve na PESko na PS3? A myslíte případně že budou i na PS4? A bylo těžké je naistalovat? Jde mi především o loga a názvy týmů v Anglii. Ty licence jsou jediný důvod proč jsem zatím PESko nekoupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Patche byly. Nejsem žádný super "ajtak" a nainstaloval jsem to úplně v pohodě Musíme počkat, za chvíli se určitě objeví. Já dnes hru objednávám, tak jsem zvědavý. Demo bylo super:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Ja hraju na PS3 a jsem velmi spokojen... Hlavne bych chtel zduraznit dobrou online hru(PES2014 online fungoval asi az po dvou mesicich po vydani) co se tyka patchovani tak jsem vzdy vyuzival web fifacz.com,kde prozatim zadne patche nejsou... Nechci tady sirit poplasne zpravy,ale dle diskuze na onom foru neni momentalne mozne opatchovat verzi na PS4 diky jeji nekompaktibilnosti tam cokoliv nahrat... Na PS3 tam zadny patch zatim neni... Nezbyva nez se jako za dob minulych ponorit do nekonecne rucni editace... PES oleee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Jojo, mas pravdu, zatim to nejde :-o. Ale jinak konecne zase super fotbal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 tak jsem udělat menší editaci a upravil jsem si názvy týmů v anglii (obě soutěže, druhou italskou a portugalskou + názvy soutěží a hráče v našem národáku a začínám pařit. musím říct, že je to proti FIFA 2015 o dost lepší a dost mě to baví. Fifu jsem prodal. Jen ty licence mě štvou, ale třeba se nějaký patch časem také objeví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Potřeboval bych pomoci v modu Become a legend...jak se dá volat o přihrávku? četl jsem 2x R2 ale to mi nefunguje...diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Je to 2x R2,musi to jit :eek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochic77 Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Dělame Turnajky v Pes 2015 v Brne kdyby měl nekdo zajem pošlete email Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Hrajete nekdo online ? Neslozime tu nejakou ligu ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Hraju pravidelne,ale na PS3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Aha, no ja schanim lidi co to hrajou na PS4. Jinak, 12.3 bude dalsi update v pořadí již 4. a prida 60 nových tvari, lednove prestupy, 3 nove stadiony nejake mice a kopacky obrazky: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152702374919327.1073741876.280573964326&type=3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 škoda, že nikdo nepřišel na to jak dostat do PS4 patche... Bez licencí a německé ligy to není ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Na to ani nikdo nijak prijit nemuze.. protoze to proste nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochic77 Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Online hraju nejaka liga by marna nebyla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 prochyc77 pridej si me na PSN sisaCZE napisu ti vice :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Uz jsme tady jednu dobu ligu delali, jeste za dob PS3 :-D . To jeste byla v PESku moznost Comunity. Pak jsme prave presli na onlinearenu. Jestli mas ale Siso lepsi napad, jdu do toho taky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 Chci koupit plnou verzi, ale rád bych vyzkoušel demo, které ale už bohužel není k dispozici ..půjčil by mi prosím někdo účet pro stažení? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 Dyt muzes s nekym vyzkouset share play kdo pro evo ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 Právě že nikoho, kdo to má bohužel neznám.. Nikoho cizího se share otravovat nechci.. To demo ty nemáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 Demo sem mel ale ucet ti pucovat nebudu. Ja bych ti share play zapnul ale mam pomalej upload tak mi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Duben 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2015 lidi, stáhnul jsem v akci na ps+ pro evo, ale seká se mi to... co s tím?? škoda peněz takhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.