Jump to content

Pro Evolution Soccer 2015

forlanek
 Share

Recommended Posts

Paříte už někdo? Letos to vypadá dobře, pokrok oproti demu jednoznačně a fifa je oproti tomuto stylem hry spíše rugby ale to už je na posouzení každého z nás :D
Kdyžtak si mě přidejte Raedon148

Ví někdo o nějakým rozsáhlejším návodu na kličky ? Edited by forlanek

uvažuji, že PESko zakoupím. Hrál jsem ho několik let na PC a vždy mě bavilo. Nyní jsem si koupil PS4 a Fifu, ale FIFA mě nechytla. Zvyk je asi železná košile. Jen se vás chci zeptat, nevíte jestli vznikaly nějaké patche i dříve na PESko na PS3? A myslíte případně že budou i na PS4? A bylo těžké je naistalovat? Jde mi především o loga a názvy týmů v Anglii. Ty licence jsou jediný důvod proč jsem zatím PESko nekoupil.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ja hraju na PS3 a jsem velmi spokojen... Hlavne bych chtel zduraznit dobrou online hru(PES2014 online fungoval asi az po dvou mesicich po vydani) co se tyka patchovani tak jsem vzdy vyuzival web fifacz.com,kde prozatim zadne patche nejsou... Nechci tady sirit poplasne zpravy,ale dle diskuze na onom foru neni momentalne mozne opatchovat verzi na PS4 diky jeji nekompaktibilnosti tam cokoliv nahrat... Na PS3 tam zadny patch zatim neni... Nezbyva nez se jako za dob minulych ponorit do nekonecne rucni editace... PES oleee

• 2 weeks later...

tak jsem udělat menší editaci a upravil jsem si názvy týmů v anglii (obě soutěže, druhou italskou a portugalskou + názvy soutěží a hráče v našem národáku a začínám pařit. musím říct, že je to proti FIFA 2015 o dost lepší a dost mě to baví. Fifu jsem prodal. Jen ty licence mě štvou, ale třeba se nějaký patch časem také objeví

• 2 months later...
  • 1 month later...