jartoo Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Titulky jsem pod zvukem samo nasel, ale jazyk češtinu tam nemám.. Nastavil jsem i konzoli na Czech republic, ale to je asi pozdě.. Vzalo to bylo při instalaci nebo to zkrátka byl kód bez cz podpory, netuším.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Já mam to samé. Jen titulky na hovory. Menu je v AJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 A mas ale i ty hovory v aj? Já komplet.. Ten obrázek chvíli zpět co je tady v CZ, to bohužel nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Tak i po posledním Patch..je hra hrozná není plynulá,barvy hrozný je pravda že bugy se o trošku zlepšili.ale za tuhle hru bych nedal ani 500kč.děs! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Já od vydání nezaznamenal jediný problém, kdežto teď po posledním patchy jsem jich pár zaregistroval. Tak nevím [emoji17] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Já jen ten, že proti jiným to mam jen v Aj, hra má chyb dost ale líbí se mi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Já jen ten, že proti jiným to mam jen v Aj, hra má chyb dost ale líbí se mi... Tak mě už ne :) JInak na Pc to mám plně v CZ kromě jazyka.a to mi jde o dost líp než na X1 celkem sem dost překvapenej že to takhle na konzole podělali!A co se týče že to nemáš v Cz tak o tom se už ví že jsou jen titulky jinak nic..ale nato jak mě hra odradila je mi to celkem jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Ale já mám komplet aj, ani ty titulky nejsou v CZ.. Nějaký zádrhel jinej).. Jsem fanda série, dohrat si to musím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Ale já mám komplet aj, ani ty titulky nejsou v CZ.. Nějaký zádrhel jinej).. Jsem fanda série, dohrat si to musím) Já jsem to dohrál před tím updatem..jinak taky jsem fanoušek AC ale se vším šudy.opravdu mě to odradilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 Jak otevřu modré bedny? A jak červené? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 Ty červené musíš vyháčkovat, je na to i znalost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 mam dotaz jak se dostanu do menu kde se vybiraji mise? na začatku jak začina hra je to menu s kostkama jak první mise byla odemčena a další zamčene nemužu to najit diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FairThunder Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2014 Prosim prosim, jak je to tu se zbrsněmi a dlšími věcmi, které se dají koupit? To se nějak odemyká postupně nebo jak? Hlavně taky třeba ty šperháky kde vzít? Něco jsem koukal se dá koupit i za 60 Korun, ale to je asi jen na začátek, je to povinný nebo ne? Díky za vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2014 "Šperháky" se dají koupit u obchodníků - symbol na mapě. A ostatní výbava za peníze, něco dostaneš jako odměnu za splnění mise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FairThunder Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2014 "Šperháky" se dají koupit u obchodníků - symbol na mapě. A ostatní výbava za peníze, něco dostaneš jako odměnu za splnění mise. Díky... Ale viděl jsem video na yt že se dá všechno koupit o obchodníků třeba i brnění a tak.. Ale mě jde u obchodníků koupit teda jenom cherry bomb, kouř a medicína nebo co?! Jenom ty tři věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2014 Výdrž prdka výdrž, to se ti naodemyka. Jen musíš moc hrát a být sikovnej)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FairThunder Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2014 Výdrž prdka výdrž, to se ti naodemyka. Jen musíš moc hrát a být sikovnej)) Tak doufám že to tak bude, hlavně ty šperháky mě štvou. Navíc jsem teĎ koupil ten pack za 60 Kč, píše to installed ale nikde ty zbraně nemám... kde je mám najít nebo co mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FairThunder Odesláno Leden 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2015 Tak už sem postoupil a zase mi nejdou používat zbraně ani ty co sem si koupil, jak se měnej zbraně jen šipkama dolu nahoru, doleva doprava? Nebo neni někde napsáno jak se to ovládá? Já už tomu vůbec nerozumim... Jde používat furt jen ty bomby a meč a když mam pušku tak s ní jenom bojuju ale nestřílim.. Ani těm anglickejm popiskům nerozumim, nechce mi to někdo vysvětlovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FairThunder Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 (upraveno) Nechce někdo ke mě do klubu? pragueunity Upraveno Leden 5, 2015 uživatelem FairThunder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Lidi nevite nikdo kde koupim ten season pass? nemužu to nak nikde najit dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 Ahoj,někde sem zaslechl,že by AC Unity mělo vyjít i na X360.Nevíte o tom něco, Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2015 Nesmysl, Unity je pouze pro One/PS4/PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2015 Prý to psal Ubisoft,že jako novinka to výjde na Tebou zmíněné a potom to vydají i na X360. Tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Huličný Odesláno Červenec 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2015 Nemáte/neměl jste někdo problém s připojením do Co-op misi? Já si zahrál včera jednu misi a od te doby je absolutně nemožný se s někým spojit... Všechny připojení fungují správně ale pořád hledá hráče a nic :-/ ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 jen tak pro info jsem dnes narazil na vyprodej Unity na aukru, za 369! kc treba nekoho bude zajimat http://aukro.cz/assassin-s-creed-unity-cz-xbox-one-akce-i5656565553.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.