Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 198
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno (upraveno)

Brother In Arms -musíš se k někomu připojit a s ním obsadit jedno stanoviště

Changing Lanes -musíš se k někomu připojit, jet s ním v autě (jako spolujezdec) a udělat takedown (pomocí R3, když pojede vedle toho auta) na jiné auto (potřebuješ na to skill)- u toho tvého odkazu je dokonce video jak na to

Renaissance Man - zahrát dokonce alespoň jednu MP hru z každého módu co je v Battles of Kyrat (jsou tam tři módy)

Upraveno uživatelem Lovecrossed
  • 2 weeks later...
Odesláno

Ani todle nepomaha... u jinych zbrani sedi pocet naboju s tema v obchodnich stanici jenom u tedle ne. Jak je vystrilim tak naboje ziskam jen sebranim nekde v mape. Zkusim ten reinstal. Jen se zeptam... (mam ps4 chvilku) musim nekam zalohovat savy nebo se mi pri mazani hry nesmazou? Predpokladam ze po obnove budu tam kde jsem skoncil i se vsema nalezenyma mistama a predmety. Dekuji moc za rady

Odesláno (upraveno)

Prosim o pomoc. Na radu jsem smazal hru kvuli vyse uvedenym problemum. Po znovu nainstalovani se mi obnovila pouze otevrena mapa mise kampane a vyroba predmetu. Dovednosti ci skryta mista a nasbirane predmety zmizely (ackoliv se na mape zobrazuji jako objevene ci sebrane). Celkovy pokrok je ze 60% najednou 5%. Co mam prosim delat? Jsem z toho nestastnej ze bych vse musel hrat a objevovat od znovu

EDIT: Nakonec pomohl restart konzole. Az teprve potom si hra vse nacetla konecne spravne. Kazdopadne problem s naboji pretrvava i po preinstalovani. Cca u 50% hry prestane fungovat pocet munice u zbrane Shredder...

Upraveno uživatelem MaraTFSI

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu