Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Far Cry 4


dyplodok

Recommended Posts

  • Odpovědi 198
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

No to je neskutečný ten Ubisoft nezná zřejmě rozhraní konzolý, skončíme s apelací u Ubisoftu s CZ, do AC Unity a můžem pokračovat s Far Cry 4, nejsmutnější natom je že obě hry AC Unity i Far Cry 4 obsahují na discích kompletní titulky v CZ, ale rozhraní konzolý nemá v menu češtinu tak máme smůlu, jsou dvě možnosti jak to pořešit buďto před samotnou hru udělat utulitu kde by se navolila už od základu CZ to by musel udělat ubisoft v podobě patche, nebo sony a microsoft udělat patch do konzol s CZ, rozhraním ale to je méně pravděpodobné:?

Upraveno uživatelem Draken666
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě to přijde nachlup stejné jako Far Cry 3 akorát v horách s trošku vylepšenýma efektama. Každopádně, tu češtinu jsem přehlédl i na PC verzi, protože nikoho nenapadlo kliknout přímo na jazyk. Tam je jazyk English a titulky cestina, ale dá se kliknout přímo na jazky a teprve se rozjede nabídka se všema jazykama. Takhle ♥♥♥♥♥ně jsem to v životě neviděl a skoro každý to přehlédl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oukej, tak ja mam za sebou nejaky 3-4 hodky, pri kterych jsem odehral I. akt pribehu a po vetsinu casu se venoval zabirani vezi a outpostu. Pro me byl treti dil hrou roku 2012 a ctyrka na to navazuje v tom nejlepsim slova smyslu. Vetsina veci z trojky zustala pri starem, akorat byla vylepsena, pripadne dotazena. Grafika je krasna, mapa mozna o trosicku vetsi nez u trojky (usuzuji z toho, ze je tu vic outpostu) a vyskytuje se tu i vic druhu zvirat. Vraci se crafting a ziskavani lepsich schopnosti. Variabilnejsi jsou i vedlejsi mise, z nichz cast funguje jako nahodne eventy v GTA V - nekdy proste jedete jen tak po mape, kdyz okolo vas projede nepratelsky konvoj a na vas je, jestli ho ukradnete nebo rozstrilite, cimz se ale pripravite o cast odmeny. Ceska lokalizace ok, hlavni zaporak vypada se chova o neco sectelejc nez Vaas.

To asi tak za tech par hodin, ja jsem s hrou spokojenej maximalne a neberu, ze se jedna jen o "Far Cry 3.5". To rekne jen clovek, kterej to vubec nehral.

Upraveno uživatelem Marr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řekl bych že ho má každý kdo si hru koupí :) :

If you purchase Far Cry 4 on PlayStation®3 or PlayStation®4, you will get 10 exclusive Keys to Kyrat, allowing you to invite your friends to play via PlayStation®Network.

Nabídl bych, jenže prý ten co posílá pozvánku musí mít ps+ :( Neví někdo jesli je to pravda ?

* PlayStation®4 system owners must have PlayStation®Plus to send online co-op invites. Online co-op game session limited to two hours of online play.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu