Rowan Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2014 Tam asi cze není ze ? ;) Citovat
Thunderr CZ Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2014 Tam asi cze není ze ? ;) je tam kompletní CZ, samozřejmě že bez dabingu ;) Citovat
Reserator1 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2014 Může mi někdo prosím poradit jak získám tyto trofeje? Nebo co musím pro to udělat? Děkuji :party: [TABLE=class: zebra] [TR] [TD] [/TD] [TD] Brother In Arms Changing Lanes Renaissance Man [/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat
Tankista Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2014 (upraveno) Brother In Arms -musíš se k někomu připojit a s ním obsadit jedno stanoviště Changing Lanes -musíš se k někomu připojit, jet s ním v autě (jako spolujezdec) a udělat takedown (pomocí R3, když pojede vedle toho auta) na jiné auto (potřebuješ na to skill)- u toho tvého odkazu je dokonce video jak na to Renaissance Man - zahrát dokonce alespoň jednu MP hru z každého módu co je v Battles of Kyrat (jsou tam tři módy) Upraveno Prosinec 28, 2014 uživatelem Lovecrossed Citovat
Reserator1 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2014 Děkuji za odpověď !! Ví někdo zda k tomu abych to udělal potřebuji PS+ ? Citovat
Thunderr CZ Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2014 Děkuji za odpověď !!Ví někdo zda k tomu abych to udělal potřebuji PS+ ? ano, potřebuješ Citovat
Reserator1 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2014 ano, potřebuješ tak to je na h... :wohow: ale díky za info Citovat
MaraTFSI Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2014 Nevíte někdo jak unést nějaký konvoj? Vystřílet nebo vyhodit do luftu mi zatím přišel jako jediný způsob jak ho zastavit... Díky Citovat
Marr Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2014 Musis mit ten skill na takedown. Pak akorat prijedes vedle konvoje, zmacknes R3 a konvoj uneses. Citovat
E.K.O. Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2014 Ahoj, funguje někomu to time trial demo na 2h? Po mě to chce pořád key for kyrat. http://www.eurogamer.cz/articles/2014-12-25-dvouhodinove-demo-co-opu-far-cry-4-pro-kohokoli Citovat
Reserator1 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2014 ano, potřebuješ zeptam se jako blbec ale nedá se koupit ps+ na 24h ? nechci kupovat ps+ kvůli platinovce na měsíc :-/ Citovat
Manoust Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2014 kup si ps+ na 14 dni na novy ucet aktivuj ho jako primarni a pujde ti MP i na ostatnich uctech Citovat
jfilip47 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2014 Ahoj nedá jen na 3 mes za 390 Citovat
Thunderr CZ Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2014 Da i na mesic to sice jde, ale musíš přidat platební kartu Citovat
BlackFrogg Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2014 On ale nepsal ze nechce platit kartou. Citovat
Reserator1 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2014 Hledám někoho kdo vlastní FarCry 4 a má PS+ ozvěte se prosím do SS (PM) děkuji Citovat
MaraTFSI Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2015 Mam problem s nabojema. U exkluzivni zbrane Shredder mi hra najednou zacla delat to ze v obchodni stanici mi ukazuje ze mam koupen plnej pocet naboju ale kdyz vylezu ven tak nemam naboje zadny. Ma nekdo stejny problem popripadne nenapada vas co s tim? Docela me to stve protoze je to jedna z nejlepsich utocnych pusek. Citovat
Tankista Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2015 To je to SMG? Zkus vzít jinou zbraň stejného typu, vystřílet s ní pár nábojů, vrátit se, vzít ten Shredder a koupit náboje, nic lepšího mě nenapadá :) Citovat
Aprila_cz Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2015 S ničim takovym jsem se ještě nesetkal, jedině potom reinstal hry třeba....ale nejdřív bych zkusil postup Lovecrosseda :) Citovat
MaraTFSI Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2015 Ani todle nepomaha... u jinych zbrani sedi pocet naboju s tema v obchodnich stanici jenom u tedle ne. Jak je vystrilim tak naboje ziskam jen sebranim nekde v mape. Zkusim ten reinstal. Jen se zeptam... (mam ps4 chvilku) musim nekam zalohovat savy nebo se mi pri mazani hry nesmazou? Predpokladam ze po obnove budu tam kde jsem skoncil i se vsema nalezenyma mistama a predmety. Dekuji moc za rady Citovat
Dejf1468623349 Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2015 Hraje nekdo pribeh v online rezimu? Obcas sem to zkusil a vzdy me to prihodilo k nejakymu dem*ovi, ktery to naschval kazil. Citovat
mikas_cze Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2015 To jest kouzlo multiplayeru :-) Citovat
Aprila_cz Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2015 nn pěkně v offlinu a vychutnávám :) Citovat
MaraTFSI Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2015 (upraveno) Prosim o pomoc. Na radu jsem smazal hru kvuli vyse uvedenym problemum. Po znovu nainstalovani se mi obnovila pouze otevrena mapa mise kampane a vyroba predmetu. Dovednosti ci skryta mista a nasbirane predmety zmizely (ackoliv se na mape zobrazuji jako objevene ci sebrane). Celkovy pokrok je ze 60% najednou 5%. Co mam prosim delat? Jsem z toho nestastnej ze bych vse musel hrat a objevovat od znovu EDIT: Nakonec pomohl restart konzole. Az teprve potom si hra vse nacetla konecne spravne. Kazdopadne problem s naboji pretrvava i po preinstalovani. Cca u 50% hry prestane fungovat pocet munice u zbrane Shredder... Upraveno Leden 13, 2015 uživatelem MaraTFSI Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.