mikas_cze Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2015 Již je dostupná aktualizace appky Companion Headet s profilem DRIVECLUB + FARCRY 4. Citovat
MajlloB Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2015 Sakra tak jsem uspesne dodelal svou prvni platinovku :-) A uz Far Cry nechci ani videt. Citovat
Vibo Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2015 Zdravím, hledám parťáka na splnění těch dvou coop trofejí. Muj PSN je Vibocz. Jsem online skoro každý den 16:00 - 22:00. Jestli se někdo najde, tak piště PM nebo na PSN :) díky Citovat
jfilip47 Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2015 Zdravím, hledám parťáka na splnění těch dvou coop trofejí. Muj PSN je Vibocz. Jsem online skoro každý den 16:00 - 22:00. Jestli se někdo najde, tak piště PM nebo na PSN :) díky Ahoj psn : jardaf rad se pridam Citovat
jfilip47 Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2015 Již je dostupná aktualizace appky Companion Headet s profilem DRIVECLUB + FARCRY 4. Ahoj mužů se zeptat kde jsi vzal tu aktualizaci. Já to smazal a nahrál znovu a nic a aktualizace ze mám poslední verzi [emoji17] Citovat
mikas_cze Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2015 Ahoj mužů se zeptat kde jsi vzal tu aktualizaci. Já to smazal a nahrál znovu a nic a aktualizace ze mám poslední verzi [emoji17] Ahoj, zřejmě zatím dostupné jen na US store. Na EU jsem to nezkoušel. Citovat
lostkojot Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2015 čau, může někdo poradit jak mám nastavit kompletní české titulky , mám tam české titulky jen při mluvení :-) mám PS 4 dva dny, tak v tom ještě tápu. děkuji za odpověď. Citovat
MaraTFSI Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2015 V nastaveni musis najet do obrazu. Tam je podslozka jazyk (nastavuje CZ hud hry) a titulky... Citovat
MajlloB Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2015 No jenze pokud se nepletu tak u Far Cry 4 jsou jen cz titulky rozhrani nejde nastavit na cz. Citovat
RakovinaRohu Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2015 No jenze pokud se nepletu tak u Far Cry 4 jsou jen cz titulky rozhrani nejde nastavit na cz. Je to komplet CZ verze Citovat
MajlloB Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2015 (upraveno) A to jako od kdy Fary cry mam a krom cz titulek vse v ang. No do prd.... ja si toho nevsiml mel jsem za to, ze je to jak u AC. No tak to me mrzi. Upraveno Únor 24, 2015 uživatelem MajlloB Citovat
kasaco10 Odesláno Únor 25, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2015 Taky nechapu proc neprobehlo tohle u AC Citovat
Afghan3c Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2015 (upraveno) Ahoj, chybí mi poslední coop trofej - osvobodit základnu. Pokud se najde dobrovolník, rád oplatím :)) Můj nick na psn: Afghan3c Díky Update: mise splněna, kdyby chtěl někdo helfnout, písněte, dokud hru mám :) Upraveno Únor 27, 2015 uživatelem Afghan3c platinka :) Citovat
jfilip47 Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2015 Ahoj nevíte někdo jak to ze nejdou posílat klice ? A jinak já se da hrát s kamaredem co op když nemá hru slyšel jsem ze to jde ? Dík za odpověď . Citovat
MaraTFSI Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2015 Ahoj nevíte někdo jak to ze nejdou posílat klice ? A jinak já se da hrát s kamaredem co op když nemá hru slyšel jsem ze to jde ? Dík za odpověď . Jde to prave pomoci tech klicu. Kamos si musi stahnout time demo ze storu a ty mu posles klic diky kteremu muze hrat po dobu dvou hodin s tebou ten coop. Kdyz jsem to zkousel ja tak se ale ke me kamos nedokazal pripojit. Hazelo mu to furt nejakou chybu takze ozkouseny to nemam. Ale myslim si ze nedavna aktualizace snad mela resit problem s pripojovanim v coopu... Citovat
jfilip47 Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2015 Ja mám právě problém ze mu nejde poslat klíč . píše to ze uz ho ma a on ho nikdy neměl . 😠 Citovat
sx2000 Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2015 pomohl by mi prosim nekdo s co-op trofejema :-) Nejlip ted o vejku Citovat
rhinos Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2015 poslal by mi nekdo pozvanku nebo co to je?Chtel bych si vyzkouset demo jestli by me bavila plna hra... Citovat
TBA Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2015 Mám prosbu. Mám dohráno 94 % a nemůžu ukončit 3 úkol Yogiho a Reggio "Nazí a křičící" /nejprve plavete v podzemí dvou jeskyní, pak jedete na vodním skútru a ve stodole najdete Vaše vybavení/. Vybavení jsem našel a přesto se úkol neukončl. Věnuju se tomu průběžně několik hodin a nic :(. Můžete mi někdo, kdo má již dohráno, poradit??? Citovat
MaraTFSI Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2015 Mám prosbu. Mám dohráno 94 % a nemůžu ukončit 3 úkol Yogiho a Reggio "Nazí a křičící" /nejprve plavete v podzemí dvou jeskyní, pak jedete na vodním skútru a ve stodole najdete Vaše vybavení/. Vybavení jsem našel a přesto se úkol neukončl. Věnuju se tomu průběžně několik hodin a nic :(. Můžete mi někdo, kdo má již dohráno, poradit??? Chyba ve hre... nepichej si od zacatku mise zadnou injekci a mise se pak ukonci jak ma Citovat
TBA Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2015 Díky moc, ušetřil si mi pár dalších hodin... Nedal jsem injekce a hotovo :). Citovat
kruta Odesláno Březen 10, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2015 Ahoj kluci, tento post patří všem těm, kteří využívají/li české titulky ve Far Cry. Jedná se o anketu, zda má Ubisoft pokračovat v CZ lokalizaci do svých her. Za mě určitě ano, anketa zabere cca. 1-2 minuty vyplňování. VYPLŇUJTE, SDÍLEJTE, POSÍLEJTE KAMARÁDŮM, DÍKY! http://ubisoft.fluidsurveys.com/surveys/ckm/fc4-localization-part-loc/?l=cs Citovat
MaraTFSI Odesláno Březen 10, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2015 Uz mam vyplneno prislo mi to par dnu zpet emailem. Kazdopadne jsem je namotivoval a doporucil jim fixnout ten problem s cestinou v menu u AC serie:-D Stejne to nepomuze ale za zminku to stalo...:-D Citovat
libcenko Odesláno Březen 10, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2015 Prosím o radu. Mám dohranou kampaň. Ale nesesbiral a nesplnil vše, jako masky, bubínky, mise pro YaR, atd.. Pokud dam nová hra, tak se vše smaže? Jde mi o to, hrát kampaň znova, ale pokračovat ve sbírání a vedlejších misí. Diky za odp. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.