armink Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 Dobrý večer, když si nainstaluji do xboxu hru a dám refresh artwork tak se normálně stáhne obal. U dvou her (AC Rogue a FC 4) to ale dole ukáže že to stahuje 3 položky, vedle toho je ale ukázané 0.0kb/s a pak se to schová a nic se nestáhne. Nevíte jak by se to dalo spravit? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Já to taky musím stahovat manuálně,a třeba Assassin 1,2,Rogue mi nestáhne nic. Mohl by sem prosím někdo hodit kompletní návod na nastavení automatického stahování coverů? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armink Odesláno Listopad 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Spíš jsi mi mohl pomoct s tím manuálním nastavováním. Ani jsem nevěděl že to jde. Mohl by jsi prosím poradit jak na to? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armink Odesláno Listopad 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Jinak to automatické stahování - vložím hru na disk, xko připojím na net, v knihovně her dám Y - dole zvolím refresh artwork a už se to automaticky stáhne. U některých her to ale nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 No to ale není automatický stahování,to si děláš sám ručně,ono to jde taky nastavit,že se o to vůbec nestaráš a stahuje se to automaticky.A to mně právě zajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armink Odesláno Listopad 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Aha, tak to jo. A k tomu AC Rogue jsi to dostal jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Vždyt sem psal že mi žádný AC nestáhne cover. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armink Odesláno Listopad 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Sorry, pochopil jsem to tak ze to to nestáhlo ale nějak jsi to tam dostal. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Nikdo neporadí jak nastavit automatické stahování coverů? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 18, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 (upraveno) Mi se covery stahuji normalne bez problemu a i AC Rogue, nikde jsem nic nenastavoval! Jen kdysi v Dashlaunch 3.12 po aktualizaci na DB16747 jsem musel zmenit nastaveni protoze se mi nestahovaly covery novych her.Navod jsem tu daval, nekde to tu bude na foru, uz si to nepamatuju. Edit: Tak tady je ten navod na upravu v Dashlaunch 3.12 http://console-forum.net/tema/166779-nezobrazujici-hry?highlight=dashlaunch Upraveno Listopad 18, 2014 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armink Odesláno Listopad 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 No všechen software bych měl mít nejnovější, konzole je stará dva týdny a kupovaná nová od Rendise takže tam bych problém nehledal. Nevím čím by to tedy mohlo být. Jako není to žádná velká vada ale sere mě to :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 18, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Tak si spust ten Dashlaunch 3.12 a mrkni se do toho nastaveni jestli to mas tak jako je to v tom mem navodu, on to totiz blokoval prave ten Dashlaunch, szacilo to zmenit a bylo vse v poradku, delalo to vice lidem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 Super,poudělal sem to dle návodu a stahly se mi všechny chybějící ocovery. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 19, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 Ja tušil, že zakopaný pes bude v tom nastavení Dashlaunche :) Jsem rád, že ti to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armink Odesláno Listopad 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Fakt že to pomohlo, díky moc :-) Na můj druhý dotaz /v sekci JTAG/RGH by jsi, basildone, odpověď nevěděl? :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.