Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ps3 a internet


edgarrek

Otázka

Zdarec potřeboval bych radu.Pořídil jsem synovi na Vánoce Ps3 s cfw rogero 4.65 a prodejce mě varoval před připojením k internetu,je mi jasné,že když stáhnu nějakou aktualizaci tak je to v p.... takže potřeboval bych ujasnit pár věcí.

1.V ps3 mám vyplou wifi i stahování aktualizací,Psko chci používat jen v domácí síti,může se stát nějakým způsobem,že si to stáhne nějakou aktualizaci nechtěně?

2.Pokud zapojím Psko do domácí sítě,můžu z Pc kopírovat do Pska stažené hry z netu přes LAN a nebo musím jen přes externí hdd apod.?

Díky za každou radu.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

V nastavení jsou automatické aktualizace..určitě tam jde nastavit aby je nestahovalo ps3 samo. Třeba jen požádalo o stažení nebo úplně zakázat bude nejelpší. Potom se není třeba bát stažení updatu. Snad jen ze strany syna, pokud by zabrousil do nastavení a aktualizoval firmware.S kopírováním her ti bohužel neporadím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

podělím se o osobní zkušenost, PS3 mám odpojenou od vnitřní sítě v případě že potřebuji nahrát něco na HDD přes FTP do PS3 odpojím z routeru propoj do internetu a zapojím si do něj kabel z PS3, navíc pokud v PS3 není nastaven účet na PSN ani konzole do internetu nekomunikuje, na CFW jsem si potřeboval stáhnout update češtiny a vše proběhlo bez problému, spouts lidí i s PSN účtem leze na online aby si zapařili společně, občas se někomu stane že dostane BAN ale to už je riziko hraní na CFW v online modu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu