Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 Slim a SuperSlim Jailbreak 4.65


Tomamir

Otázka

Ahoj,

všude možně na netu se dočítám, že před pár měsíci vyšel Jailbreak pro Slim a SuperSlim verze PS3ky ve verzi 4.65...mělo by to fungovat na všechny verze PS3 a na všechny OFW...Hodně jsem po tom pátral a spousta lidí v komentářích píše, že to funguje perfektně opravdu i na jejich Slim a SuperSlim miláčky...Problém je v tom, že jsem po hodině pátrání nebyl schopný najít soubor s CFW 4.65, který by nebyl zaheslovaný a heslo získáte pouze pokud pošlete SMS blablabla na číslo BLABLABLA za 100Kč...Myslíte, že je to podvod vč těch mnoha spokojených komentářů na několika stránkách?

Má někdo ten soubor s FW a vyzkoušel ho, prípadně poskytl by nám ho tu do našeho console-fóra?

Díky za jakékoliv diskuse...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

  • 0

Hodlám teď na Vánoce udělat nám doma s přítelkyní takovou radost, ale fat už se neprodává, takže asi koupím PS3 slim 12GB + rámeček + 500GB disk ale nehodlám kupovat za 500-1000 jednu hru, když je můžu stáhnout a naházet na HDD...Akorát pořád nevím no, jak to s tím jailbreakem na slim verze je no...Níže přidávám odkaz na ty stránky kde píší, že ten nový jailbreak už jde totálně na vše vč. velmi nadšené diskuse...Co si o tom myslíš? Podvodná stránka se zajímavým názvem adresy a zfalšované všechny ty šťastné komentáře nebo prostě nevíme my, že už to od léta prolomili i na ostatní verze PS3? Toť otázka...:)

http://ps3portal.net/ps3-4-65-jailbreak-cfw/

Upraveno uživatelem Tomamir
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Asi jsem moc důvěřivej nebo nevim, ale proč tam maj FB stránky nadšence této stránky? Každýho normalně myslícího člověka napadne se někoho z těch lidí zeptat jak se věci mají a že by podplatili přes 3500 lidí, to asi ne:D Nevím...jsem takovej, že mi to nedá...co by se mi mohlo stát, když to zkusím a ten CFW 4.65 tam prásknu? Podlemě by při nejhorším stačilo vrátit zpátky OFW 4.65, není to tak? v PS3 se nevyznám ale dost dělam do PC a mobilů a kolikrát jsem si už všelijak přehrával FW když mi nějaká custom ROM nedovolila ani spustit phona...nakonec jsem to vždy vyřešil...je to jen posranej HW do kterýho cpeš SW, kterým nic neposereš, hold tam hodíš jinej...

Upraveno uživatelem Tomamir
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tomamir tak pokud najdeš způsob jak vyřešit bricklou PS3 jsi rázem milionář, nemá cenu spekulovat, buď se ti to vůbec nepodaří to je ten lepší případ, nebo to skončí pěkně drahým těžítkem na pracovním stole. Pokud chceš udělat své drahé polovičce radost kup si PSN+ Na CFW stejně skončíš tím že budeš přeskakovat z jedné hry na druhou a nic nedohraješ do konce. Nakonec to skončí nasranou samicí na gauči páč budeš nahrávat a testovat vše co si stáhnul nové a věř mi z vlastní zkušenosti to ženské moc dlouho nebaví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Chápu...takže pokud nechci nasrat samici, lepší to koupit s předstihem a zkusit to dřív než to samice zjistí:D Drahý těžítko jo, ale je to cca 4500,-...když tak budu naprostej blbec...:D Ale nevěřim, že to prostě nejde jailbreaknout, že na to ještě nikdo nepřisel...faty jdou a slimy ne? Víte jak se to říká: Všichni víme, že to nejde, dokud nepřijde blbec, kterej to neví...:D A já nevěřim, že se za tu dobu, co se PS3 slim prodává žádný takový blbec nenašel...prostě nevěřím...:D Všechno se vždycky prolomí a že by PS3 slim byla vyjímka...? Sotva...:)

Upraveno uživatelem Tomamir
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak zkoušej, ale nepůjde to...

Prostě softwarově jde jen do 3.55 a níž, pokud tam byl tovární 3.56 a níž, jde to "jailbreaknout" hardwarově. Všechny fat a některé slim modely.

Ale pokud byl v konzoli 3.60 a vyšší, tak to nejde - to jsou všechny slim a super slim modely. Ale na youtube je xxx fake videí.

Upraveno uživatelem Mušák
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ještě je tu jedna možnost...vys*at se na PS3 a zkusit ve vodách X-BOX 360...tam jsem žádny verze slim a superslim neviděl, Sony po těch pirátech asi jde dost fest, tak třeba to u X-BOXe 360 bude lehčí...Trošku mě to mrzí, protože si myslím, že PS3 je lepší, ale me jde o jednu jedinou věc, hrát stažený hry a je mi fuk jaká konzole to bude, ale jsem prostě pirátskej gamer...S těma konzolema je takový s*aní omg...ja věděl, proč jsem 20let PC gamer a ve svých 30ti letech jsem v životě konzoli neměl a nikdy toho nelitoval...za 15-20min je hra stažená i s crackem a jedu, další víkend to samé...ty konzole jsou v tomhle uplně na .....! A platit za hru 1000 či 500 nebudu...s mým stylem hraní bych i tak vysázel za hry tisíce měsíčně a to fakt jako nemám...Ať žije PC! Ale přítlkyně je konzolová no...:) No nic, díky moc za rady vám všem, ještě zkusím pohledat kolem X-BOXe jestli to tam není lehči to jailbreaknout a uvidíme...

Díky vám všem...:roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Takže říkáš, že možnost jak zprovoznit stahovaný hry na X-BOX 360 je mnohem jednodušší...To jsem chtěl vědět! :) Pirát Tomamir je potěšen...:) A nejsou tam nějaký verze, že RGH někde jde a někde ne? Jeden týpek v kanclu říkal, že PS3 má verze kterýma to stežuje a X-BOX má zas nějaký verze mechanik nebo něco takovýho...Já chci prostě bezstarostně pařit stažený hry, o nic jinýho mi nejde...A softwarově to asi nejde co ani u toho X-BOX 360? To by bylo nejjednodušší jen stáhnout nějaký SW či FW, nahrát a frčet...:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mechaniky se řeší pokud chceš udělat jenom flash (hry si musíš pálit na DVD a hrát z disku, je to složitější a pokud chceš mít moc her tak ve finále drazsi). Druhá možnost je to RGH které je sice dražší ale zato vůbec neřešíš DVD, mechaniky ani jiné ♥♥♥♥♥iny. Sosnes ISO, extrahnes, hodíš na disk, zapnes konzoli a jedeš. Jak prosté Watsone. :-D

RGH ale potřebuje hardwarovou úpravu, není to jenom o přehrání softwaru proto doporučuji někoho zkušenějšího ze zdejšího fóra.

Doufám že to nebude bráno jako reklama, ber to jako doporučení ale kupoval jsem od místního uživatele Rendis úplně novou konzoli s RGH bez HDD za 5500,- do kterého jsem si přidal HDD a zatím není problém.

Jinak RGH samotne je myslím záležitost zhruba 2000 (radši se ale mrkni na nabídku samotných prodejců, nejsem si jisty), proto mi nabídka na funglovku s RGH od Rendise přišla adekvátní.

Vše záleží na tom, kolik jsi připravený investovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu