parmen1468628625 Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 Zdravim, nemohu se připojit ke svému stávajícímu účtu. Když jsem se registroval, nedošlo mi, že si musím nastavit dospělý věk. Takže jsem si vytvořil druhý email a nastavil jej jako rodičovský. Řekl jsem si, že když si v nastavení věk posléze změním na dospělý, nebudu potřebovat žádné povolení rodičů. Na rodičovském účtu jsem tedy vymazal svůj účet z rodiny. Nyní se mi ale nedaří přihlásit, jelikož nemam rodiče. Když ho chci ale připojit, píše mi to že je to momentálně nedostupné. Ovšem tuto chybu to hlásí už po dobu 2 měsíců. Zkoušel jsem vytvořit i jiný rodičovský email, ale marně. Pokud máte někdo podobné zkušenosti, prosím sdělte mi nějaké řešení :) P.S.: Chatoval jsem i s "Xbox support" ale ty mi po týdnu napsali jen email s postupem, který nebyl řešením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MekliCZ Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 (upraveno) Xbox support, a vůbec podpora celého M$ je na ****, takže tam ani nepiš... Zkoušel jsi se přihlásit i do jiné služby než je Xbox LIVE? Upraveno Listopad 21, 2014 uživatelem MekliCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parmen1468628625 Odesláno Listopad 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 zkoušel jsem se také přihlásit na xbox.com. Když chci nějak nastavovat svůj účet napíše to něco ve smyslu "uups, nastala chyba" :D . Jinak email, onedrive, windowsphone fungují bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Parmen a nebylo by jednodušší vytvořit nový účet? mimochodem, jestli jsi vytvořil dva účty, jeden pro sebe a jeden, který ti správcoval ten původní, pak by neměl být problém oba účty stáhnout z MS přes xbox. btw. MS support bych tak rychle neodsuzoval, poradili si s mým problémem, který jsem nevědomky s určitým záměrem udělal. I když je fakt, že s něčím si ani sám MS neví rady... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MekliCZ Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 No, nevim nevim, ale jakožto student bych měl mít slevu 100% na věc. Když ji nemám a chci to řešit s podporou té věci, chce to po mě, abych zaplatil plnou cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.