Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

fifa 15 pomoc


dany_

Otázka

cus prosimvas.. chci si s kamosem zahrat fifu online a kdyz dame online friendlies tak mi to proste najde ale kdyz se dostaneme k vyberu tymu tak to nejde a vzdycky se to odpoji.. nevite jak vyresit tento problem? a kdyz chci online sezonu tak mi to pise neajkej bordel s NATem.. nevim vubec jak to prenastavit co to je, proc to nefunguje jak ostatni hry atd...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Podívejte se v konzoli do nastavení připojení. Měli by jste tam oba dva mít vše povolené. Rozhodně ne něco blokovaného. U fifi mi tohle dělá občas taky. Je dobré, když oba dva hráči udělají test připojení k internetu a test multipayeru. A v drtivé většině případů jsme se poté spojili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

to jsem zkoušel vše funguje.. i s kamarádem resetoval router vše znovu nastavil abych se dostal k položce upnp kterou jsem vypl.. online mi už normálně jde.. ale s kamošem furt ne.. přitom všechny ostatní hry jdou. GTA hrajem furt ale tohle se nám nespojilo ani jednou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

upřímně taky netuším kde je v té pos**né fifě problém. S jinými hrami taky problém nemám. A to jsem dokonce podle návodu povoloval porty na routeru, abych měl opravdu všechno. A stejně to v té fifě někdy nestači. Prostě EA. Proč to dělat jednoduše, když to jde i složitě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu