armink Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Zdravím, Xbox s RGH mám cca 2 týdny - celou dobu všechno běhalo v pořádku ale teď se mi zničeho nic hry po chvilce hraní buď restartují nebo se úplně vypnou s hláškou o špinavém disku a skočí do menu. Normálně bych to samozřejmě zkoušel nějak přehrát ale je mi divné že se to objevilo až po dvou týdnech bezproblémového hraní. Teď už ty hry v PC zálohované nemám a ani nechci přijít o savy které jsem už nahrál. Teploty jsou během hraní do 70°C, víc ne. Další problém je že se mi občas sekla konzole ve Freestyle dashi a musel jsem jedině restart konzole - nic jiného nešlo. A poslední věc, teď se mi nějak často začalo stávat že se mi vypojuje ovladač, hledal jsem na netu ale nemám tu nic co by nějak mohlo rušit signál. Baterka má 3 čárky ze 4 a vzdálenost od konzole jsou tak 2 metry. Nevím čím to je, vždycky ho musím znovu zapnout, pak jede. Někdy jede chviličku a hned se zase po cca minutě odpojí než restartuju konzoli. Za jakoukoliv pomoc budu moc vděčný, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 24, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Zkus napsat tomu co ti delal RGH, mozna je neco spatne, i kdyz mi ze zacatku taky obcas spadla hra ale pak se to prestalo stavat. K tomu ovladaci, mi to taky obcas dela, tak vymenim baterky a jedu dal, asi to blbe ukazuje stav baterie v ovladaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armink Odesláno Listopad 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 RGH mi dělal Rendis, to by snad mělo být okej. Napadlo mě jestli to nemůže být externím HDD který k tomu mám připojený. Je to nějaká prastará terabajtová ♥♥♥♥♥ od Verbatimu s externím napájením, vyžaduje to nějaké minimální rychlosti čtení/zápisu, otáček nebo tak podobně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 24, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 No to je mozne ze to dela ext.HDD, takze mas asi jen 4GB verzi Xboxu, kdybys mel s internim HDD mohl jsi zjistit jestli to dela ext nebo je chyba jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armink Odesláno Listopad 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Ano, xko má interní bohužel jenom 4 GB. Když bych ale sehnal origo HDD z xboxu, dá se to tam nějak zapojit že? Nebo bude stačit nějaký jiný externí ale rychlejší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 25, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Da se dokoupit origo HDD do Xboxu, z boku je suplik na vlozeni HDD a nebo si zkus pujcit od nekoho extHDD a zkus jestli ti to bude delat zase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.