Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vypínají se hry + další problémy

armink

Recommended Posts

Zdravím, Xbox s RGH mám cca 2 týdny - celou dobu všechno běhalo v pořádku ale teď se mi zničeho nic hry po chvilce hraní buď restartují nebo se úplně vypnou s hláškou o špinavém disku a skočí do menu. Normálně bych to samozřejmě zkoušel nějak přehrát ale je mi divné že se to objevilo až po dvou týdnech bezproblémového hraní. Teď už ty hry v PC zálohované nemám a ani nechci přijít o savy které jsem už nahrál. Teploty jsou během hraní do 70°C, víc ne.

Další problém je že se mi občas sekla konzole ve Freestyle dashi a musel jsem jedině restart konzole - nic jiného nešlo.

A poslední věc, teď se mi nějak často začalo stávat že se mi vypojuje ovladač, hledal jsem na netu ale nemám tu nic co by nějak mohlo rušit signál. Baterka má 3 čárky ze 4 a vzdálenost od konzole jsou tak 2 metry. Nevím čím to je, vždycky ho musím znovu zapnout, pak jede. Někdy jede chviličku a hned se zase po cca minutě odpojí než restartuju konzoli.

Za jakoukoliv pomoc budu moc vděčný, díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Junior Moderators

Zkus napsat tomu co ti delal RGH, mozna je neco spatne, i kdyz mi ze zacatku taky obcas spadla hra ale pak se to prestalo stavat.

K tomu ovladaci, mi to taky obcas dela, tak vymenim baterky a jedu dal, asi to blbe ukazuje stav baterie v ovladaci.

Odkaz ke komentáři

RGH mi dělal Rendis, to by snad mělo být okej. Napadlo mě jestli to nemůže být externím HDD který k tomu mám připojený. Je to nějaká prastará terabajtová ♥♥♥♥♥ od Verbatimu s externím napájením, vyžaduje to nějaké minimální rychlosti čtení/zápisu, otáček nebo tak podobně?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu