nicasil80 Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Poradí mi prosím někdo cca rok bez hraní jsem stahnul nové hry a u každé mi to ukazuje tuto hlášku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 23, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Protoze mas starou verzi Dashboardu. Aktualizuj na nejnovejsi a pojedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicasil80 Odesláno Listopad 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 děkuji ti doufam že to nějak zvladnu a neodrovnám ji uplně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 23, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Pokud mas RGH, domluv se s nejakym flasherem at ti to aktualizuje, za par kacek to mas bez problemu, koukni do sekce Prodam tady na foru, tam je nekolik flasheru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicasil80 Odesláno Listopad 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 ok děkuji ti moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.