skolni.flakac Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 (upraveno) Zdar jak sviň. Chci se zeptat, jakou kdo používáte baterii do ovladačů. Chci si na Ježíška pořídit něco ke konzoli a tohle by mohlo být dobré. Zatím Používám jen klasické nabíjecí baterie. Jsem s nimi v celku spokojený, protože mám vždy minimálně 2 - 3 páry připravené k použití a kapacita 2700 mAh je myslím slušná. Co se mi ale líbí na batery pack je to, že na to je nějaký stojánek, ve kterém ovladače vždy najdou svoje místo s rovnou se tam dobíjí. Jaké máte zkušenosti vy. Mě osobně se líbí něco takového: http://www.ebay.com/itm/Fast-Double-Charger-Mount-Holder-Charging-Dock-for-Xbox-One-Wireless-Controller-/121434502569?pt=US_Video_Game_Chargers&hash=item1c460f75a9 nebo http://www.ebay.com/itm/USB-LED-Controller-Charger-Fast-Charging-Stand-Dock-Station-for-Dual-Xbox-One-/181459214594?pt=US_Video_Game_Chargers&hash=item2a3fcfe102 Upraveno Listopad 23, 2014 uživatelem skolni.flakac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Kup si ten Venom co mam ja a budes spokojenej...Ovladac vydrzi 18 hodin,nabiji se 3 hodiny a navic to skvele vypada...Jednoduse se do stanice polozi a nabiji...a je k tomu jeste jedna baterka...cena byla myslim 800kc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 kup si normlane dobijeci eneloopy a na nejaky stojanky se vykasli. cinskymu suntu za 6 dolaru osobne neverim a nechat to doma pod proudem, kdyz tam nejsi mi neprijde teda uplne dobrej napad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 Jako že těch 5V co jde tím USB kabelem by mohl být problém? To si asi úplně nemyslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 Já mám Play&Charge Kit a jsem spokojenej. Je to originál od Microsoftu a koupil jsem ho za necelých 500 Kč. Jak dlouho se to nabíjí nevím, nechávám to přes noc. A oproti normálním baterkám je výdrž neporovnatelná. Stojánek to ale žádný nemá, pokud ti jde o tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vajíčko Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 Ahoj, já používám asi týden toto: http://www.dx.com/p/ipega-pg-x002-700mah-controller-battery-pack-for-xbox-one-black-287014 Napišu jestli mi to vybouchne pod rukama:) Ale zatím v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 Děláte si srandu? Z jakého důvodu bych měl odložit 2700 (nebo dokonce 2850 jak jsem teď viděl v obchodě) mAh co mají klasické baterie a jít do cca 4x menší kapacity :D To mi příjde opravdu nelogické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vajíčko Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 Ja viděl u nás v obchodě jenom 1200mAh. A s tím linkem jsem se sekl, mám tyhle . Asi to neni logicke ale za kilo jsem to zkusil:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 To jsem nevedel ze u baterii se rozlisuje nominalni a skutecna kapacita...jak dlouho ti vydrzi nabitej ovladac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vajíčko Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 Nějak jsem to nestopoval, koupil jsem si 4ks tak to střidam a moc neřešim. Zkusim to o vykendu zjistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 No ja mam taky 800mah a dostal jsem se na cca 15 hodin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 No ja mam taky 800mah a dostal jsem se na cca 15 hodin... Pak je taky ještě otázka co hraješ. Pokud to furt vibruje, nebo jsi na skypu, podle mě to bude dost těžké takhle posoudit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 To asi jo...Pokud jede headset tak zivotnost je kratsi,to jsem zapomel napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 (upraveno) Ty kraso ten druhej je luxusní dik za tip na ebay sem nikdy nekuoval ted sem se regnul a drzak na kinect a tenhle stojanek za solidnich 250 kč pecka :-D Upraveno Prosinec 14, 2014 uživatelem koller77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Ja koupil tohle a jsem spokojenej http://hry.kuma.cz/orb-dual-controller-charge-dock-and-battery-pack-xbox-one Nemusim porad honit nekde nabijecku a resit ktery baterky jsou prazdny a ktery ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Leden 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2015 (upraveno) http://baterie-nabijeci.heureka.cz/baterie-sanyo-aa-4ks-hr-3u-4bp/ Ja jsem koupil tyto. Cena teda vysoka ale baterie kvalitni! Mam na nich odehrano 41h a zatím plne do 3/4. Hral jsem na nich AC a pak 2-3h Halo s kámošem. Upraveno Leden 31, 2015 uživatelem Stepis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Leden 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2015 Tyto baterie mají velmi malé samovybíjení což je super, ale za poslední 4roky jsem jich koupil 8ks Eneloop a 6ks už nefunguje. NEDOPORUČUJI! Kupte si klasické značkové NIMH bez této skvělé funkce a budete je mít na mnohem déle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 já jsem si objednal tohle: http://www.herni-svet.cz/dobe-dual-charging-dock-x1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Tak ne nakonec jsem zrušil objednávku a objednal si ten akumulátor přímo od Microsoftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroous Odesláno Únor 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 Ahoj lidi, jak je to prosím s nabíjecíma bateriema - dá se je nabíjet přímo v ovladači přes zapojený usb kabel do ovladače? Dle microsoftí nápovědy k produktům toto nelze, nemáte s tím někdo zkušenosti? Dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Únor 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 (upraveno) Dobijet timto zpusobem jde pouze original play & charge kit od MS. Ja koupil tohle http://hry.kuma.cz/orb-dual-controller-charge-dock-and-battery-pack-xbox-one a mam klid. Upraveno Únor 4, 2015 uživatelem honzAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WarBaddie Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Dobijet timto zpusobem jde pouze original play & charge kit od MS.Ja koupil tohle http://hry.kuma.cz/orb-dual-controller-charge-dock-and-battery-pack-xbox-one a mam klid. Pěkný no taky do toho pravdepodbne půjdu pac jsem pořád vybity a to jsem si koupíl baterie nabíjecí 2700MaH a za 2 byly vybity mě prostě baterie moc dlouho nevidrzi nechápu no a myslel jsem si že se to dobíjí přes ovladač jenže bohužel takže musím ještě splasit nabíječku baterií no a po výplatě kupují tu dokovaci stanici a pak už bude klidecek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 (upraveno) Hlavne to nabijes prez jakykoliv usb, v pc, v xku, pokud mas micro usb nabijecku na telefon tim muzes nabijet obaovladace najednou. Zadny vyndavani a zandavani baterek. Jinak sem koukal ze Te mam v GTA, zatim dohravan offline na 100%, tak pak muzeme nekdy zahrat online. J o a jeste to nejdulezitejsi vydrz baterii, 12-14 hodin cisteho hrani. Upraveno Únor 9, 2015 uživatelem honzAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WarBaddie Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Jj 15 to objednávám... Jinak se mi určitě ozvi a dáme spolu něco Kamo... Ja si už přidal 50 lidi a nikdo se mnou nemluví a nechce nic hrát :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snehulak666 Odesláno Únor 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2015 Hojte, myslím, že nabíjecí baterky vydrží dost dýl jak ten acu pack. Já mám sanya 2700 a vydrží mi tak týden 3-4 hodinového hraní. Hraju forzu , titanfall takže vibruje furt :) Teď jsem koupil nějaké ansmanny 2850mAh napsal jsem si přesně kdy jsem je začal používat. Chce to mít pořádnou nabíječku, která ty baterky umí dobře nabít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.