Medwen Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 Tak daval sem psp slim z 3.71 M33-4 na origo 3.71 vse slo dobre akorat pakmi vyjel error PSAR decode error a psp se vyplo.co se muze statkdyz dam obnoveni toho nandu??Pri delani zalohy nandu mi tam vyjel error jako nejaky bad block. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 Proc jsi predelaval 3.71 M33 na origo 3.71?? Jestli mas Universal Unbricker V3 , tak to zkus unbricknout. Pokud jsi to delal z nejakeho unbrickeru a vznikla Ti tadyta chyba ,tak tam mas na ty karte nejakou chybu . Tak si musis nekoho najit kdo ho ma bez chyby a pak preinstaluj PSPcko jeste jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 pokud ti najel eror pri delani nandu tak mas asi neco s kartou :-D kolikatku mas ?? muze to delat FAKE.. taky sem se s tim setkal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Medwen Odesláno Prosinec 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 Mno mam 4gb sandisk modry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 hmm... a fake to teda neni jio ? to je zajimavy jeste teda muze bejt chyba v samotny karte... nebo nevim :D sou tady chytřejši organy (dělám co mužu abych poradil...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 Ja to taky tipuju na tu kartu.Nejlepsi je 256MB az 1GB.Nekolikrat jsem tady na foru cetl ,ze byva problem s kartamy 128 MB a 4 GB. Coz vypada,ze je tvuj pripad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 j ja mam ted to sami na 4GB SAndisk cervena, a de to v pohode, tak to sou asi jen kusovky... kery tohle delaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Medwen Odesláno Prosinec 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 Mno vemu asi 256 nebo 512MB sandisk.A tu 4GB asi reklamuju. Co rikate na http://www.aukro.cz/item281377092_sandisk_memory_stick_pro_duo_1gb_psp.html ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pokes16 Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 Mno vemu asi 256 nebo 512MB sandisk.A tu 4GB asi reklamuju.Co rikate na http://www.aukro.cz/item281377092_sandisk_memory_stick_pro_duo_1gb_psp.html ?? Myslím že někdo tady na foru ti ji prodá za levnějc já ji kupoval za 350... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 ten bad block je OK.. pokud mas svoji zalohu nandu, neboj se ji pouzit ;) ale nejdrive si pro jistotu udelej zalohu jeste PSP tak jak ho mas ted.. muze to byt kartou, spatne zkopirovanymi soubory, I/O chybou, spatnym sigcheckem apod.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 No uvidis. Ja mam na 256 MB karte Pandoru,na 512 MB karte mam Universal Unbricker V3 a na 1GB karte mam Ultimate Magic Memory Stick a vse funguje jak ma.Sezen nekoho s kartou kdo ma Unbrickera V3 a nejdrive zkus preinstalaci .Pokud mas Brick.A pak teprve res kartu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 No uvidis. Ja mam na 256 MB karte Pandoru,na 512 MB karte mam Universal Unbricker V3 a na 1GB karte mam Ultimate Magic Memory Stick a vse funguje jak ma.Sezen nekoho s kartou kdo ma Unbrickera V3 a nejdrive zkus preinstalaci .Pokud mas Brick.A pak teprve res kartu. Hele prosimte, zprovoznil jsi ten Ultimate Magic Memory Stick na slimovi? Co drzis aby se ti zobrazilo neco na displeji? Me se jen rozsviti zelena LEDka - stejny problem mel i tommzs... slysel jsem neco o HOLDu a WiFi ale nvm nvm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 Na Slimovi jsem to netestoval jen na Fatovi.Slimka jsem delal jen pres Unbrickera V3.Zitra budu delat jedno Slimko ,tak pro zajimavost nejdrive zkusim vlozit Ultimate Magic Memory Stick.Zitra napisu jak jsem dopadl . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Na Slimovi jsem to netestoval jen na Fatovi.Slimka jsem delal jen pres Unbrickera V3.Zitra budu delat jedno Slimko ,tak pro zajimavost nejdrive zkusim vlozit Ultimate Magic Memory Stick.Zitra napisu jak jsem dopadl . ok, diky, zkus to s tim holdem, wifi zaplou/vyplou apod.. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Medwen
Tak daval sem psp slim z 3.71 M33-4 na origo 3.71 vse slo dobre akorat pakmi vyjel error PSAR decode error a psp se vyplo.co se muze statkdyz dam obnoveni toho nandu??Pri delani zalohy nandu mi tam vyjel error jako nejaky bad block.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts