Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dark Souls II: Scholar of th First Sin


headhot

Recommended Posts

Dneska server kotaku oznamil skvelou zpravu, ze vyjde remastered edice hardcore hry Dark Souls II s podtitulem Scholar of th First Sin.

Hra je planovana na vsechny platformy PS4/Xone/Pc. Dokonce je v planu i ps3 a xbox360.

Hra bude obsahovat vsechna vydana DLC: Crown of the Sunken King, Crown of the old Iron King a Crown of the Ivory King. Grafika samozrejme bude v novem kabatu.

Jako dalsi bonus namco oznamilo: Nove NPC ve hre a tim padem rozsireni pribehu s novou lokaci a monstry.

Samozrejme zde nebudou chybet i nove in-game eventy.

Hra bude od zacatku v patch 1.10, to znamena, ze uz nebude mozne preskocit nektere lokace jako ve vanille patchi.

Datum vydani 7.4.2015

post-39477-14687179417102_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 147
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

  • 4 months later...

já sem taky koupil kvuli bloodborne ps4, tak ty muzes taky :) a budu kupovat i DS2 ted na PS4. A jestli budou vychazet zas nejaky zajimavosti na nexusu, tak koupim i PC verzi znovu, resp ze steamu. Jsou veci, kvuli kterym se to vyplati. Pokud u nejaky hry stravim +200 hodin, tak se to urco vyplati

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chci se zeptat vratil jsem se do Heidest tower abych dodelat tu katedralu a jen co se objevim u prvniho bonnfiru tak se na me vsichni sebehnou a vubec se to neda... Pripada mi ze se zmenila obtiznost... Nez jsem se sem vratil tak jsem na jsem se vratil na zacatek mapy kde jsem sundal ty dva hnusny typky a omylem vlezl do te rakve co mi zmenila pohlavi- nezmenila se tim i obtiznost?

Upraveno uživatelem onefootman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta rakev mění jen pohlaví. To ze se na tebe všichni sebehnou je dáno upravou AI kdy diky moznostem silnějších konzoli te ted nepratele budou pronásledovat daleko dal než původně takže v Heide klidne i po celé mape protože lokace je pomernw mala.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No me prave zarazilo ze jsem se objevil u prvniho Bonnfiru v Heidest tower a vlevo co sedi ten rytir tak okamzite vstava a bezi ke me a stejne tak ten velkej plechovej typek se stitem a nez je porazim tak uz je na ceste zbytek,docela kruty [emoji1] jinak jsem do ted prochazel hrou uplne v pohode a bez problemu... Probehnout se mi to nedari a kdyz jo tak stejne dobehnu k drakovi a jsou tam vsichni a to uz se neda ... Asi se tu trochu zdrzim [emoji1]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ti Heide knighti se "aktivujou" (krome toho pred drakem, ten je aktivni porad) po zabiti dragonridera...

btw, ta edice je luxusni. To novy rozmisteni itemu, ktery je super, clovek aspon hned ze zacatku neprijde k lepsim vecem.

Konecne paradni hra se svetlama a tmou, kdy je konecne potreba louce.

v mans wright konecne funguje skratka...

Ve hre jsou i novy zbrane. Jinak rozmisteni enemies.

Nato jak sem tu psal, ze i pres vylepsenou grafiku to nebude dosahovat kvalit novych textur z nexusu, tak sem se spletl. I na ps4 to vypada fakt krasne . Textury ostry, detailni. Bezvadne nasviceny (majula a heide tower ftw!!!).

Krome porad stejny fyziky a pohybu je to fakt nova hra.

Dost se zpomalil ale pohyb pri leceni, at uz estus ci gemama. Coz hru ztezuje a je to super. Mnohem rychleji se opotrebovavaj zbrane, resp.asi maji snizenou durabilitu, takze na jeden level jsou potreba min 2zbrane nebo opravy.

Proste za me velky plus a rozhodne doporucuju. Idealni odreagovavacka od monotoniho bloodborne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Durabilita je stejná...může za to navýšené snímkování..je to stejné i u pc verze..u odlgenu to jelo 30 snimků. Je to něco chybného v jejich enginu/systemu hry kdy se durabilita odečítá na základě střetu zbraně s jinou texturou (nepřítel, zeď apod.) Předtím třeba zasah nepřítele trval 5 snímků..no a teď trvá 10 takže durabilita klesá dvojnásob rychle respektive v zavislosti na auktuálních snímcích protože xbox neudrží 60 FPS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stáhl jsem si to na PC abych se mrknul o čem že to je a jak to vypadá. Dohrál jsem BB a tenhle styl hraní mě docela zaujal. Co se ovšem grafiky týká tak se to nedá s BB vůbec srovnávat. Chápu , že je to předělávka, ale výtvarně (subjektivní dojem) se to BB nemůže rovnat. I animace postav mi přijde až komická.

Škoda.

Upraveno uživatelem Luckass
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja jsem se vcera docela rozjel,porazil 4 bose a celkem to jde.. Akorat se chci zeptat jak je to vlastne s lokacema... Protoze jsem v jedne lokaci pouzil ten kamen do zdi a otevrel se mi bonfire a nova lokace... Da se hra dokoncit aniz by clovek vycistil vsechny lokace a je to v necem spatne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oh, tak proto se mi to zda jiny, ale na pc mam pocit, ze to tak nemizi ta durabilita. No jo je fuk.

Kazdopadne je to supr. Pursuer v lost bastille bezvadne dostava svemu jmenu...

Luckass, no bloodborne je samozrejme mnohem lepsi po vsech strankach. Je pouzitej novej engine, postavy maj motioncapture, efekty a fyzika uplne jinde. Ale proste jak sem psal, vypada to luxusne, ale to asi ocenni jen fanousek souls her. A ta hratelnost po tech zmenach je proste paradni, dava to vetsi smysl.

onefootman, ty kameny do zdi slouzi na odkryvani secretu, krome klasickych secretu, ktery staci otevrit jen X.

Ano nemusis chodit do vsech lokaci, ale prijdes o predmety, ci duse z bossu, za ktery muzes vymenit za zbrane. V tyhle vylepseny verzi hra uz hned nepousti do lokaci, kde by mel zacatecnik problem, takze se vyplati to prosmejdit vsude.

Potesila i vetsi pritomnost npc na coop a invaderu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu