Barrii1468628588 Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2015 Diky toho jsem si ani nevsiml...Edit: Tak je to doma :-) Tygry jsem nakonec porazil jen s Abes Feevou a slo to celkem v pohode ... Na neco se chci zeptat.Kousek od Majuly sedi ten rytir se zelenym mecem(chtel bych ho) ale nemuzu ho nikde najit... Po tom co jsem mu otevrel tu lokaci tak se nekam presunul a nemam poneti kde ho ted hledat... Ten meč vyměníš za duši té dvouhlavé pavoučice (Duke's Dear Freja) na NG+ nebo po při použití Bonfire Astetic, zrovna jsem na cestě k ní a brousím si na něj zuby, protože se Scaluje s inteligencí :) Citovat
th0ca Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2015 No ty mece muzes ve skutecnosti ziskat 2, jeden original (Moonlight Greatsword) a jeden "kopie" (Bluemoon greatsword). Kopii ziskas, kdyz ukoncis story line toho NPC Benhart of Jugo (nejdriv sedi tam jak si psal, kousek od Majuly). Pote na nej narazis v Drangleic Castle po Dragon Riderech, a pak by mel byt zpet na zacatku hry, kde byl boss Pursuer. Plus je ho mozne vyvolat ruzne po svete, ted netusim kde vsude je, ale je dulezity s nim uspesne porazit aspon 3 bosse, aby se objevil u vstupu k Memory of Orro (u Pursuera), ale je mozny ze to ted v SotfS bude trochu pozmeneny... A original ziskas jak pise Barrii, v NG+ (ci bonfire astetic) od Freji. Citovat
Barrii1468628588 Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2015 http://i.imgur.com/CDgowNW.gif Tohle me hrozne pobavilo :-D Citovat
.Den Odesláno Květen 3, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2015 Tak jsem to konecne poprve zapnul... A nevim, jestli jsem tak neschopnej, ale prijde mi to tak 3x tezsi nez prvni Dark Souls. x_x Jen v tom lese na zacatku jsem chcipl uz aspon 30x. Citovat
Barrii1468628588 Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2015 A co te zabiji v tom lese? Jinak DS1 je tezsi nez DS2, aspon pro me. Tady jsou treba hrozně easy bossove (az na vyjimky samozrejme - koukam na tebe Darklurkere), maji totiz hrozne malo hp. Na dalsi ng+ ovsem prituhuje, treba ted jsem zabijel ng+4 Velstadta pri svem ng pruchodu hrou (farmim Insolent set) a to uz bylo docela hard, nemel ani tak velky health pool, ale vsechny jeho utoky mi davali IK :-D Citovat
.Den Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2015 (upraveno) Zabijela me hlavne asi pomalost postavy + mala stamina + strasne poise (pokud me ten zakladni zombik jednou trefi a ma tam kamose, tak nemam sanci) + skoro nulove HP (mam ho na polovine uz tak mizerneho Deprived), takze mozna to prejde, az se trochu zvednou staty. Ale mel jsem problem dostat se vubec k druhemu bonfire. Asi jsem proste moc zvykly na predeslou postavu lv. 100 s jinou zbrani z DS1. Uvidime. :) Upraveno Květen 4, 2015 uživatelem .Den Citovat
th0ca Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2015 (upraveno) tak ten zacatek v tyhle SotfS edici je tezsi, aby navodili pocit toho, ze ta hra je tezka (puvodni DS2, az na DLC, bylo totiz hodne easy). Takze neboj, je to normalka :D je potreba si davat porad pozor a chodit se stitem, protoze tam fakt dali enemies, ktery cloveka na nizkym lvl a bez zkusenosti z DS2 sveta rychle sprovodej ze sveta. Taky bacha na opotrebovavani zbrane (cervena carka pod zbrani u jeji ikony), kvuli 60fps bugu se opotrebovava 2x rychleji nez by mela, ma na to vyjit patch, ale zatim myslim nevysel... v prvni casti hry, tak clovek potrebuje aspon 2 solidni zbrane na jeden celej level, coz je na prd. Upraveno Květen 4, 2015 uživatelem th0ca Citovat
.Den Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2015 (upraveno) OK, ja se nevzdavam, jen me to dost zarazilo. :) To opotrebeni zbrane me dost stve, rikal jsem si, ze je to nejake rychle. Jen abych se dostal od jednoho bonfire ke druhemu, potreboval jsem dve zbrane (broken hollow sword a zakladni sekyru :D ). Jeste jsem si vsiml u PC verze, ze kdyz to mam ve windowed modu, tak se tam asi nejak deaktivuje fps cap lock a hra bezi jak 1.5x zrychlena... Coz bylo skvele na behani pres delsi useky a dynamicke souboje, ale asi se to tak hrat nema. :D EDIT: Tak uz jsem se dostal pres ten zacatek a fakt to neni tak hrozny... Hlavne me neskutecne bavi online, to je proste super vymyslene. :) A alespon na PC verzi zatim neni nouze o lidi. Upraveno Květen 5, 2015 uživatelem .Den Citovat
.Den Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2015 Kde se daji nabrat Cracked Blue Orby a Red Orby? Zatim jsem prosel jen les + takovy ten stary hrad s bossem Sinner's neco, prvni teleport zpet do Majuly. A cervenych orbu jsem nasel jen 5, a to 2 z toho z prasat v Majule a 2 za NPC invadery. Modry mam jen 1. Rad bych bojoval proti nekomu, ale takhle to fakt nejde... Citovat
mikas_cze Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2015 http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Cracked+Blue+Eye+Orb http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Cracked+Red+Eye+Orb Citovat
.Den Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2015 (upraveno) Diky. Na tohle jsem uz koukal, ale doufal jsem, ze je nejaka moznost jich dostat neomezene i pri prvnim hrani, ne jen NG+. Nevim teda zatim, co je presne "Reward for winning a duel in Undead Purgatory." a "Can be obtained by winning duels via the Dueling Statues at the Blue Sentinels' Bonfire.", protoze jsem si to nechtel moc spoilovat. :) Pokud se jich tam da nabrat neomezene, tak asi holt nezbyva nez pockat, nez se tam dostanu, jestli to nejde nejak jinak... EDIT: Tak jsem se pridal alespon do bell tower skupiny...tam aspon obcas nekoho sejmu. Jinak totiz dostavam straslive na prdel (napr. pres Blue Orby). :D Upraveno Květen 8, 2015 uživatelem .Den Citovat
.Den Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2015 (upraveno) Tak nevim, jestli jsem neco udelal spatne, ale uz nikde nevidim summon signs. :( Mam SM par jednotek nad 1M (SL 105), prosel jsem (+- v tomto poradi) Forest of Fallen Giants The Lost Bastille & Belfry Luna Sinner's Rise No-Man's Wharf Heide's Tower of Flame & Cathedral of Blue Shaded Woods Doors of Pharros Brightstone Cove Tseldora & Lord's Private Chamber Huntsman's Copse & Undead Purgatory Harvest Valley a ted jsem v Earthen Peak. Docela dostavam na prdel, protoze jsem lama a nemam upgradele vybaveni, ale hlavne uz od +- Huntsman's Copse / Undead Purgatory fakt nikde nevidam summon signy, resp. jen velmi vyjimecne. Ale kdyz polozim sign ja, tak me vetsinou za chvilku nekdo zavola. Red Orb mi taky funguje, takze pripojeni je v poradku, asi je jen neco s mou postavou. Nemam moc vysoky ci nizky SM? Tipl jsem to na moc vysoky a uz 3 hodiny beham s tim prstenem nulujicim souly, ale nechtel bych zjistit, ze to vlastne je k nicemu. :) Ze mam byt human samozrejme vim, human effigy efekt taky nemam, bany nejspis take ne (jak rikam, fakt vyjimecne nejaky ten sign potkam, ale ted uz asi 3 hodiny vubec nic). Diky za kazdou radu. Upraveno Květen 11, 2015 uživatelem .Den Citovat
th0ca Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2015 (upraveno) v Eathern peak snad nikdo neni na vyvolani z hracu, resp vsichni budou jen pred bossem, ale tam to ani neni snad potreba, level je hodne kratkej, pred bossem by mel byt 2x nejaky npc. Nejsi nahodou v Champion covenantu? jinak na connect k jinym hracum je dulezity SL ne SM, ted je dulezitej na pokracovani ve hre po zabiti primal bossu. Upraveno Květen 12, 2015 uživatelem th0ca Citovat
.Den Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2015 (upraveno) Ne, covenanty stridam Sunbros a ten Bell Tower, nebo jak se jmenuje, ochrance vezi. Me to hlavne nejen bavi, ale zaroven mi to dost pomaha, mam hrozne malo HP (asi cas na realokaci, mam to fakt nejak spatne asi) a zatim zakladni vybaveni (nejak jsem neprisel na chut zadne zbrani zatim, tak nevim, co mam vylepsit), takze solo to moc nedavam. Ze zacatku ale byly summon signy vsude, ted je skoro nevidam. :( Ale co jsem vsude cetl, tak hra paruje hrace podle soul memory, ne podle levelu. Nebo se s DX11 verzi neco zmenilo? Ale tak jako tak, nemam tuseni, jestli jsem treba nesel "spatnym" poradim a nemam proste moc vysoky level/memory na dane lokace, ci tak neco... UPDATE: Iron Keep, stale zadny summon sign, ale plno red signs. :/ Upraveno Květen 12, 2015 uživatelem .Den Citovat
Darkzur Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2015 Přátelé.potřebuji radu.Mám v DS2 2 simicary a nevím jak s nima mám provést dual s Power Stance??Poraďte prosím díky......na youtube jsem pochytil,že mám mít 50 procent něčeho abych tenhle útok mohl použít ,ale už nerozumím čeho 50 procent:-)) Citovat
Hráč123 Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2015 150% procent síly a dexerity...čili pokud chtějí např 8 síly a 12 dexterity, potřebuješ 12 síly a 18 dexterity pro dual wield. Citovat
Darkzur Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2015 150% procent síly a dexerity...čili pokud chtějí např 8 síly a 12 dexterity, potřebuješ 12 síly a 18 dexterity pro dual wield. Jeste prosimte, na xboxovym ovladači provedu jakými packami ten útok?;-) Citovat
Hráč123 Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2015 musíš si podržením tuším Y přepnout držení na dual wield...poznáš to tak, že postava si postaví zbraně tak aby jedna trčela k nebi a druhou drží normálně..respektive takto to funguje u scimitarů...dual wield u 2H greatswordů zase vypadá jinak... Citovat
.Den Odesláno Květen 23, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2015 Zkusil jsem si zmenit vsechny staty a udelal z toho (puvodne Deprived) 40 do HP, 48 INT, 20 do staminy a 20 ATU, zbytek base. Nicmene je mi jasne, ze je to uplne divne, jen jsem chtel vyzkouset, jestli se neco zmeni. Predtim jsem mel ty staty tak nejak divne rozptylene a zadna HPcka a porad jsem umiral. Poradite nejake dobre kombo statu na valecnika-kouzelnika? Abych mohl čáryfukovat (sorcery), ale pak me hned neupizlal nekdo, kdo se tomu vsemu vyhne kotouly, nebo jsem nechcipl v uzke chodbe plne nepratel. Rekneme pro lv. 120-150. Stale nemam zadnou oblibenou zbran, ani brneni, jen jsem si vylepsil uplne zakladni kouzelnicky klacek na +10 a nejaky shield na +10. (Neni tam nejaky kouzlici mec? :D ) Citovat
Darkzur Odesláno Květen 23, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2015 Zkusil jsem si zmenit vsechny staty a udelal z toho (puvodne Deprived) 40 do HP, 48 INT, 20 do staminy a 20 ATU, zbytek base. Nicmene je mi jasne, ze je to uplne divne, jen jsem chtel vyzkouset, jestli se neco zmeni. Predtim jsem mel ty staty tak nejak divne rozptylene a zadna HPcka a porad jsem umiral. Poradite nejake dobre kombo statu na valecnika-kouzelnika? Abych mohl čáryfukovat (sorcery), ale pak me hned neupizlal nekdo, kdo se tomu vsemu vyhne kotouly, nebo jsem nechcipl v uzke chodbe plne nepratel. Rekneme pro lv. 120-150. Stale nemam zadnou oblibenou zbran, ani brneni, jen jsem si vylepsil uplne zakladni kouzelnicky klacek na +10 a nejaky shield na +10. (Neni tam nejaky kouzlici mec? :D ) http://darksouls2.wikidot.com/characterbuild:aggressive-mage Na těch stránkach najdeš vic tipů na postavy jen se tim prolistuj;-) Citovat
.Den Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 26, 2015 Jak moc se lisi NG+, krome HP a damage nepratel? Meni se tam i neco jineho? At vim, jestli to ma cenu hrat (jen silnejsi nepratele by me asi nebavili), nebo to mam zase prodat. :) Citovat
kendykejnova Odesláno Červenec 27, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2015 Pls nevite proc mi ten typek nechce prodat ring of life protection.?Furt mele neco do temnote. A nechce semnou obchodovat. Dekuji Citovat
th0ca Odesláno Červenec 27, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2015 v sotfs neni o tenhle ring uz moc proc stat, za opravu chtej 14000dusi !!! v puvodni hre to bylo jen 3000, cozbyla pohoda, tady je to des. Jinak Felkin ti zacne prodavat veci az kdyz budes mit myslim INT i FTH nad 10? Nebo Aspon neco z toho nad 20? Nevim presne... jo a proda jen 1 za jednu hru, dalsi 2 najdes po svete. ale fakt se uz nevyplatej, v NG clovek nikdy tolik dusi, aby se vyplatil, nebude mit u sebe a v NG+ te zas nic uz nezabije aby si ho clovek musel nasazovat :o Citovat
kendykejnova Odesláno Červenec 27, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2015 Jj kaslu na nej:) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.