Darkzur Odesláno Srpen 12, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2015 Jak moc se lisi NG+, krome HP a damage nepratel? Meni se tam i neco jineho? At vim, jestli to ma cenu hrat (jen silnejsi nepratele by me asi nebavili), nebo to mam zase prodat. :) Rozhodne stoji za to to hrát na NG+, padaj novy předměty ,brnění,ring+2-různé tipy,každopádně podruhé je to hratelné;-) Citovat
Darkzur Odesláno Srpen 12, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2015 Proč- potřebuješ konkretne poradit? Citovat
kendykejnova Odesláno Srpen 12, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2015 Co je nej za zbran jako hulka plus neco do druhy ruky?? Citovat
Darkzur Odesláno Srpen 12, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2015 http://darksouls2.wikidot.com/spell-tools Citovat
th0ca Odesláno Srpen 12, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2015 vyslovene na kouzla staff of wisdom a mec moonlight greatsowrd (ng+ z freyi duse) boostnutej na magic attack Citovat
kendykejnova Odesláno Srpen 12, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2015 Jo a na ng?a ktera kouzla jsou nejlepsi??? Citovat
headhot Odesláno Srpen 12, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2015 zhlediska, ze datadisky jsou anti magic, tak nedoporucuji vubec magic hrat. Ve vanille byla magie overpowered,ale radsi jdi do melee a budes nadmiru spokejen. Citovat
kendykejnova Odesláno Srpen 12, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2015 Ja uz mam knighta na 150 lvl a prvni datac kde je drak mam zasebou.ted nemuzu sundat toho kralovho strazce jak je uplne dolu s ohnivou twohandou☺tak stech nervu jsem si udelal sorcerera.ale o tech datacech sem nevedel.jak to mohli takhle ♥♥♥♥♥♥??jak to magicove dohraj??omg Citovat
headhot Odesláno Srpen 12, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2015 ja jsem s magem udelal ng++ a platinu a pak jsem si koupil datadisky,kde jsem pak zjistil,ze mi je magie na ♥♥♥♥♥ a tak jsem si musel udelat chodici melee masinu. Jinak s magem jde udelat spell parry spell ,ale chce to hodne casu. Nekteri bossove v dataci me prisli i kdyz ma clovek skill,tak stejne potrebuje nekoho do party. Je to hlavne znat ve vyssich ng+ Citovat
kendykejnova Odesláno Srpen 12, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2015 Aha.dika co je spell parry spell?? Citovat
th0ca Odesláno Srpen 12, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2015 (upraveno) jj datadisky jsou naprd s magii, hlavne ten v zime toto : http://darksouls2.wikidot.com/soul-flash ci teda spis toto http://darksouls2.wikidot.com/soul-bolt jestli se nepletu, udelas parry a kouzlem ho odrovnas tuto zbroj chci do DS3, (mec si muzou nechat) :) Upraveno Srpen 12, 2015 uživatelem th0ca Citovat
kendykejnova Odesláno Srpen 12, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2015 No toho bosse ne a ne dat dolu sere mne.ve 4rech sme ho nedali.omg stejne ten magic mne neba tolik jako muj knight mam havla+dragon sword curved +5.Ale stejne mam radsi BB:)) Citovat
headhot Odesláno Srpen 13, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2015 stejne vsechny souboje jsou o tom se naucit tu mechaniku souboje. Da treba 2x hit a pak 2x kotoul do strany a jeden dozadu a pak zase znova. Je to obcas otrava,ale pak pujdes novy ng+,++ a zjistis ze souboje je porad ten samy. Samozrejme nekteri bossove maji jeste pomocniky od ng+,ale na dalsi uz je to pak stejne. tim spell,parry, spell. Proste souboj na dalku strelis on se k tobe priblizi,ti mu das parry (nejlepe pak hit zbrani,animace) a pak znova spell. U tech silnejsich monster je to fakt nekdy potreba. Kouzla jsem vetsinou pouzival na odlakani od skupiny. Jinak souboje s black phantoms jsou hlavne o parry. Citovat
Darkzur Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2015 Zdravím ,dostal jsem přístup do zatezoveho testu DS3 jen nevim jake mam Zadat registrační cislo na úvodní strance, kde se po jeho vložení dostanu ke kódu na PS4- dostal jste se do nej jeste nekdo další ? Citovat
zzepto.x7 Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2015 Zdravím ,dostal jsem přístup do zatezoveho testu DS3 jen nevim jake mam Zadat registrační cislo na úvodní strance, kde se po jeho vložení dostanu ke kódu na PS4- dostal jste se do nej jeste nekdo další ? To reg.cislo musel dostat na email pri registraci Citovat
Darkzur Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2015 (upraveno) Bohužel nedostal anebo jsem ho pitomec omylem smaznul:-)) Upraveno Říjen 13, 2015 uživatelem Darkzur Citovat
headhot Odesláno Říjen 13, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2015 ted je to stejne jen pro usa a asii Citovat
Darkzur Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2015 Uz jsem našel klíč a nainstaloval klienta Citovat
zzepto.x7 Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2015 Kdy bude pro Evropu? Patek 16.10 od 20.00-23.00 Sobotu 17.10 od 20.00-23.00 Nedeli 18.10 od 20.00-23.00 Citovat
.Den Odesláno Prosinec 18, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2015 (upraveno) Konecne se blizim prvnimu dohrani DS2 (SotFS)...a zajimalo by me, jak sakra vychytat Soul Memory tak, abych pri NG+ mel s kym hrat. Mam ted problem jeste v prvni hre s tim, ze asi mam moc vysoky SL (a to uz znacnou dobu beham s Agape Ring...ale ze zacatku jsem to dost lamil) a proste nemam vubec nikoho v DLC lokacich, a vetsinou nikdo nebyl ani v tech predchozich. Ale kdyz polozim sign ja, tak me obcas i nekdo privola (a v jejich hre byva privolanych hracu vic). Arena na moste je vzdycky plna a funguje, takze spatnym pripojenim to nebude. Bavi me hrat to online, takze bych z NG+ nechtel mit zase pul hry solo. :) Ale nevim, co s tim pitomym systemem parovani. Obzvlast, kdyz pocet hracu uz ted nebude asi tak moc vysoky. Btw, zkusil jsem sve devence jen v satickach a lodickach nacpat do jedne ruky Greatsword a do druhe Lion Greataxe...a je to s tim celkem sranda. :D Jen lidi v arene obcas nechapou a padaji k zemi, kdyz ty zbrane vytahnu z kapsy. :cheesygrin: Btw 2: V arene na moste jsem po jedne vyhrane bitve nasel na zemi 40 Human Effigies. 40! To se splnila nejaka podminka a byl to drop, nebo mi to tam nejaky dobrak zanechal? Upraveno Prosinec 18, 2015 uživatelem .Den Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.