Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSN hry


KOSScz

Recommended Posts

Zdravím ještě před koupi studuji psn a zatim sem tam nikde nevyděl ke stažení gta5 pro ps3 a nevím co znamena když je u te hry napsane např bundle nebo tomed trial. A co jsem si všiml tak tam jsou levnějši hry jak třeba např v alze prostě v kamenne prodejně.

Ještě k tomu gta jen abych věděl jestli koupit cd a nebo si nabit psn peneženku a raději bych to stahl nechcu skladovat cd :)

Upraveno uživatelem KOSScz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bundle = balíček, myslí se tim třeba dvě hry za jednu cenu, hra s DLC nebo tak (na PS store je například Call of Duty Ghosts + Season Pass bundle - to je balíček se hrou a Season Passem (DLCčkama), nebo je tam třeba Avatar bundle - čtyři avataři v jednom balíčku).

Timed Trial = to je něco jako demo, v podstatě si stáhneš plnou hru a můžeš jí po určitou dobu hrát na zkoušku (asi hodinu, pokud si dobře vzpomínám) než se tě to zeptá, abys hru koupil.

GTA V bych já osobně koupil na Store, pro tebe bude asi spíš lepší ten disk. Na disku je to o něco levnější a někteří lidi preferujou spíš fyzickou kopii, podle některých to zas na Store "neni úplně tvoje", atd. Hru můžeš půjčovat kamarádům, po dohrání prodat, nemusíš toho tolik stahovat, etc. Ale pokud se ti poškodí disk, máš smůlu.

Na Store hru koupíš prakticky kdykoliv se ti zachce, můžeš jí dát ke stažení někomu z tvých známých na PSN (Gameshare - z tohohle důvodu to preferuju), nebo můžeš volnej slot prodat tady na fórku a za použití určitých triků to prodat několikrát, což by - kdyby si měl štěstí - mohlo mít poměrně vysoký zisk. Nevýhodou je, že i když koupíš okamžitě, musíš tomu dát nějaký ten čas na stahování. Je to samozřejmě dražší. Pak je tu ještě fakt, že pokud neplánuješ kupovat PSN Karty, budeš muset zadat údaje o kreditce, což se lidem po předešlýma problémama s PSN moc nelíbí, já s tim problém nemám - hru koupim a údaje o kartě hned smažu. Můžeš ale kdykoliv smazat a přestahovat znova zadarmo, ztratit to nemůžeš (leda že by se ti porouchalo PS3 nebo že by si zrovna němel tu hru staženou a ztratil bys přístup k účtu PSN, kde sis to koupil).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

J už to mám dík ještě že jsem to GTA koupil na alza.cz jen za 1099,- misto 1799,- jak je na psn :) no hold cd nevytahnu za žadnou cenu z ps :D aby se mi nepoškrabalo. a ještě k ps dostanu Watch Dogs CZ

RE:// když už tu mam to tema ta kse rovnou zeptam jestli se musim hnet registrovat na psn a jestli to jde přimo z konzole. a ještě jestli budu přihlašenej na furt nebo se budu musem pokažde přihlašovat dík.

Upraveno uživatelem KOSScz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na PSN se můžeš registrovat z konzole: zapni konzoli a vyber možnost "Sign Up" v sekci Playstation Network. Pak už se jen drž instrukcí. Při každym přihlašování budeš mít možnost "Save Password" a "Auto Sign-In" - nebo něco takovýho. Zaškrtni obě možnosti. Pokaždý, když zapneš konzoli, tě to na PSN automaticky přihlásí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Dnes tam GTAV přibylo do akčních cen k 20.výročí Playstation. Byla vysoko nad 1000,- ,je teď za příjemných 699 ,- a má 18Gb , podle mě tuto hru je lepší mít ze store,dost to načítá z toho blue-ray,měli tam udělat možnost komplet instalace,poškodíš blue-ray a můžeš se jít klouzat,navíc tyto peníze za ní chtějí na bazaru za použitou.

Upraveno uživatelem holub
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu