ragnarcz Odesláno Listopad 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2014 zdravim tak jsem hrdym majitelem ps4 :) zatim mam jen far cry 4 a parada rad bych si ted koupil Ac Unity ale co sem cetl pry je to na konzolich kvůli propadu fps skoro nehratelne mohl by mi nekdo kdo ji hral podvrdit nebo vyvratit moje obavy dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 Od Unity spousta lidi cekalo vice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czlada Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 No mě přišlo vcelku povedené, nezaznamenal jsem vůbec propady které by hru dělalo nehratelnou. Za mě určitě ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 Unity je fajn. Procti si toto vlakno http://console-forum.net/tema/172296-assassins-creed-unity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.