mimoa23 Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 (upraveno) Zdravím. Ctěl bych se zeptat na možnost vzniku YLOD nebo RLOD. Předpokládám, že stejně jako u XB RROD je na vině špatný kontakt mezi CPU a/nebo GPU. Moje PS3 po zapnutí blikne zeleně pak žlutě pak zas zeleně, zapípá a bliká červeně. Dotaz: Nemám připojen ovladač, video kabel a hlavně chybí wireless karta. Případně není připojena BD. Mohly by tyto parametry ovlivnit vznik ylod? Řekněme, že mám funkční stroj a odpojím výše zmíněné, bude fungovat nebo hodí nějakou formu chyby? Díky za odpověď. Upraveno Listopad 30, 2014 uživatelem mimoa23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yessmen Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 Nemusí být připojeno nic z toho co píšeš a konzole musí najed normálně. Stačí chladič, deska, zdroj a zapínání. Co se týče YLOD / RLOD z 99% je na vině GPU čip samotný, v ostatních případech jde o vadu způsobenou uživatelem (fyzické poškození) případně zničení čipů nahříváním horkovzduškou, troubou atp. Hlavní příčinou vzniku je dlouhodobé přehřívání čipu, tzn ucpané chlazení - stará zatvrdlá teplovodivá pasta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mimoa23 Odesláno Prosinec 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 Ď Ještě teda jedna rychlovka: Je možné vytáhnout z konzole něco jako CPU key a DVD key jako u XB - když bych chtěl měnit mechaniku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yessmen Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Ne, pouze přes CFW zapsat do konzole mechaniku jinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 (upraveno) výměna mechaniky se provádí tak že si seženeš stejný typ a prohodíš si desku výměna laseru je opruz jak sviň Upraveno Prosinec 3, 2014 uživatelem huhla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mimoa23 Odesláno Prosinec 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2014 Díky no... Nebudu zakládat nové téma a zeptám se přímo zde. Teď mám funkční kozoli s nefunkční mechanikou - jak píšeč výměna lejzru je pejn in d es. Je to CECHC04 fw 4.40. Jak se dostat na 3.55 k provedení CFW. Resp. prodává tady někdo HW progskeet (pokud to teda není realizovatelné softvérovje). S xbox mám celkem bohaté zkušenosti flash je brnkačka, RGH na slimech 3x a úspěšně. Troufnu si i na toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 možná jsi mě správně nepochopil, jsou dvě cesty jak opravit mechaniku, koupit samostatný laser a ten vyměnit = opruz nebo koupit mechaniku z briknuté konzole, stejný typ a vyměnit pouze jeden plošňák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yessmen Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Ovšem pokud ho dotyčný má původní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mimoa23
Zdravím.
Ctěl bych se zeptat na možnost vzniku YLOD nebo RLOD.
Předpokládám, že stejně jako u XB RROD je na vině špatný kontakt mezi CPU a/nebo GPU.
Moje PS3 po zapnutí blikne zeleně pak žlutě pak zas zeleně, zapípá a bliká červeně.
Dotaz: Nemám připojen ovladač, video kabel a hlavně chybí wireless karta. Případně není připojena BD.
Mohly by tyto parametry ovlivnit vznik ylod? Řekněme, že mám funkční stroj a odpojím výše zmíněné, bude fungovat nebo hodí nějakou formu chyby?
Díky za odpověď.
Upraveno uživatelem mimoa23Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.