mariancasar Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Zdravim, rád bych někoho poprosil o radu. (mám xbox s freestyle 3 flashem) Stáhl jsem Red dead redemption. Extrahoval jsem ho a z pc na flešce dal do xboxu. Přetáhl jsem vše v pořádku ale když chci hru spustit tak naskočí černá obrazovka a po chvilce se začne zpátky načítat F3. Předem díky za rady:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariancasar Odesláno Prosinec 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Ahoj, omlouvám se že píšu po takový době ale nebyl vůbec čas. Hru jsem teda extrahoval přes xbox tools V2. Dash mám 3.0b Rev775. Kernel Version 2.0 16203.0. Teď mám navíc i další problém. Stáhl jsem mx vs atv a far cry 4. stejný postup jako u RdR. Výsledek ale jiný. Chci spustit hru, vypadá to že začne nabíhat a pak naskočí The game couldnt start. Try downloading the game again.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 16, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Na Far Cry 4 máš starou verzi DB (16203) proto ta hláška "The game couldnt start. Try downloading the game again.." aktualizuj DB aspoň na verzi 16747 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariancasar Odesláno Prosinec 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Rád bych se taky zeptal jak se aktualizace provádí. Já sem to zkoušel podle návodu http://www.se7ensins.com/forums/threads/how-to-update-dashboard-to-16747-detailed-rgh-jtag-written-tutorial.1114784/?jdfwkey=deu1b každopádně to nejde( háže error) Právě proto že tam je software freestyle 3. Tak prosim o radu co a jak s tim. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 19, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Tady na fóru je návod pro RGH/JTag aktualizaci DB http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-16747-programem-j-runner Pokud to nejsi schopen udělat, tak kontaktuj nějakého flashera, ten ti to za pár korun aktualizuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.