Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

ukradena ps4


fery89

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Tak možná právě podle toho sériového čísla by mohli dojít k MAC adrese, ale těžko říci. Nechci ti tu povídat pohádky. Každopádně jak psali ostatní výše, s konzolí bych se rozloučil. Pokud by Sony nebo Policie ČR to nějak vyřešila a dostal by zpět konzoli, byl by to zřejmě zázrak.

Když člověk pak nemá přímou cestu z obchodu domů a musí někde zastavit, tak konzoli přece nepotáhne s sebou. Podle toho co říkáš, to zní tak, že ji nechal na zadním sedadla se krásně prsit.

EDIT:

Když jsem si vezl první PS4 v autě domů a zastavoval jsem u Penny na nákup, tak jsem PS4 dal mezi přední a zadní sedačky a ještě jsem to přikryl oblečením, aby to nebylo vidět. Kdybych se vrátil a konzole pryč, bych se zbláznil.

EDIT2:

Tak pokud to nahlásíš tak to budou "řešit" a po měsíci ti přijde vyrozumění (nebo jak se tomu říká), že pachatel je neznámý a tím to skončí.

Taková je má zkušenost, když mi ukradli kolo u koupaliště.

Upraveno uživatelem ekRa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

nejspis nic nevyresej ale aspon kdyby nahodou se zadarilo tak to přišijou tomu kdo treba v tu chvili vycoroval dalsi auta na stejnym parkovisti nebo tak, byla by to nahoda ale za tu chvili to stoji kdyz uz jde o tak drahou vec... cert vi co rekne sony.. ale tak kdyby se jednou nekde proste zadarilo a podle seriovyho cisla to nekde nahodou vyhrabali ..

jinak v aute nenechavat nic, ja tahal balik s ps4 do kina, do sparu asi 3 hodiny sem s ni takhle chodil pac sem to v aute nechtel nechat, ani slunecni brejle na desce nenechavat, sou lidi co i pro ty brejle ti to vysklej .. a kdyz uz tak nekam do kufru ale ani tam nic cenyho nedavam, max jídlo .. (mysleno v dobrym, pro priste)

p.s. idealne nahod to SN do sekce podvodniku zde na foru nebo tak .. at je verejne videt

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Dohledání podle MAC adresy je nemožné, nevypouští se nikde do internetu. Maximálně kdyby Sony zablokovalo PS podle S/N, ale to by ho známý musel znát. Podle S/N ti konzoli potažmo IP adresu nedohledají, protože kdo ji aktivuje neznamená že ji ještě ukradl (presumpce neviny). U mobilu ti taky přes IMEI nedohledají polohu i když to jde, ani když jim dáš adresu kde se nachází.

Před lety mi byl ukraden notebook, po měsíci odloženo s tím že mám zkoušet chodit po zastavárnách... Příště si dát pozor, nic jiného.

Takže jak to asi dopadne nemusím říkat. PČR není hold Kriminálka Miami.

p.s. idealne nahod to SN do sekce podvodniku zde na foru nebo tak .. at je verejne videt

To taky moc nepomůže, už vidím kdo se přizná že koupil kradené PS aby mu ho hned vzali :D

Upraveno uživatelem czlada
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu