malakaiCZ Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Protože jsem pro kolegu, který má nově RGH (díky Xmod :-)) sháněl návod jak rozběhat filmy na RGH a nikde jsem nic nenašel, hodím návod sem, třeba se bude někomu hodit :-) Našel jsem novou verzi XMPlayer v.0.0.4 (no novou, starou, ale novější zatím není :-D) stáhnout se dá tady http://www.homebrew-connection.org/xmplayer-v0-0-4-a-new-version-of-the-libxenon-media-player/ Návod pro nás lamy 1 - do kořenového adresáře flashky rozbalit stažený rar, vložit do xboxu 2 - program se musí spouštět před dashlaunch, tzn. ve správci souborů si najít a spustit dashlaunch 3 - v něm najít položku "launch" 4 - najít flash disk, spustit "xenon.elf" 5- naběhne program, vybereme si úložiště videa a koukáme :-) Program nemá problém s mkv, s českými znaky v titulcích, s avi.... Zatím jsem zkoušel cca 15 filmů, vše bez problémů, bez sekání. Pro info, mám dashlaunch 3.07, vím že je novější, zkuste a uvidíte jestli funguje i vám :-) Pokud to tu nemá co dělat, omlouvám se za spam a prosím o smazání :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrousek Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 (upraveno) "xenon.elf" se nespustí... 2,2 rev725 Upraveno Prosinec 7, 2014 uživatelem jindrousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cerna96 Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 netušíte jak udělat to, aby xmplayer našel externí hdd? Najde mi to jenom flashku a hdd xboxu. A jelikož mám jen 4gb xbox tak bych tam těch filmů moc nedostal :) díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malakaiCZ Odesláno Prosinec 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 jindrousek: spouštíš přes dash launch? Případně bych to zkusil na FSD 3. Dneska jsem to zkoušel na úplně nově upravené konzoli, nejnovější dash a funguje to, tak nevím :-/ Cerna96: Když vidí flashku, musí vidět i harddisk. Je naformátovaný na Fat32? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cerna96 Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 flashka je naformatovana xboxem, nevím jak se to jmenuje, ale rozšiřuje to pamět xboxu na ukládání pozic z her atd. HDD je formátován na FAT32 a jsou na něm nahrané hry. Právě chci na ten HDD hodit i filmy, jak říkám, nenajde mi to HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.