giO Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Hrajete to někdo ? 8) Mě to dovela baví i když sem myslel, že to bude blbost :) Napište sem největší uspěchy . Můj je z 4. ang. ligy do premier league a do osmifinale PU. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 je to dost tezky :D vzdycky me vyhodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giO Odesláno Prosinec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 jj musis koupit dobre hrace a zacatky sou dycky nejtezsi :)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 je to super hra....hraju 08čku a jsem v roce 2014......jsem na tý hře dočista závislej.......teď dokonce trénuju repre Francie......jinak vždycky převezmu nějakej klub co spadává zrovna do 2 angl. ligy a pak s ním postoupím.......pak mě zase vyhodí.......už mě vyhodili asi čtyřikrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giO Odesláno Prosinec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 will 08? tj a kdes ji stahnul? jinak je lepsi nez 07? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelv Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 na jeden link: heslo je: www.pspisos.info http://rapidshare.com/files/75059179/acdt-fm08.rar JINAK rozdíl mezi 07 a 08???? jeden podstatnej aktualizovanééé týmy....JINAK KOLEČKA PO HŘIŠTI STÁLE NEBĚHAJ.... Mě vadí jen to grafické zpracování při zápase(radši bych nějaké čárky_paňáky nebo kolečka jako v championship manageru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giO Odesláno Prosinec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 tam ty horni se nezobrazi a rapidshare nemam premium :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelv Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 tam ty horni se nezobrazi a rapidshare nemam premium :roll: SORRY TAMTY HORNÍ TOJE JEN HESLO::: dal jsem to blb do code to nevadí to stahneš na rapidu i bez PREMIUM..... vlož odkaz.....a dole si vyber IKONU_položku FREE....skočí další stránka kde se bude odpočítávat čas v minutách.... asi1.3minuty.....čekej pak ti to vyhodí OPSAT KÓD....opíšeš astahuješ má to celkem 40MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 a nebo to sosni tady z fora...jinak ke hře...hru sem zkusil a zdála se mi o chlup lepší než 07čka...ale odehrál sem snad jednu sezonu...a smazal sem to je to nezvyk proti hraní na pc...tam to hraju a baví mě to ale na PSP bych tomu dal 7/10... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giO Odesláno Prosinec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 michaelv - jj ok diky moc Marr- nj ale kdyz je nuda tak lepsi nez nic :P , ale pravda neni to jak na PC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ecthelion Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Hrajete to někdo ? 8) Mě to dovela baví i když sem myslel, že to bude blbost :) Napište sem největší uspěchy . Můj je z 4. ang. ligy do premier league a do osmifinale PU. ;) Hrál jsem asi měsíc, pak jsem přešel k Championship manager 2007 PSP, je tam více možností a lepší engine. Teď zkouším FM 08 handheld, je to dobry, ale nejsou tam tak velke zmeny od 07. Jinak hraji s Doncasterem a jedu na postup. Vedu tabulku s velkym naskokem ;) Na PC je nej Football manager, ale na PSP je lepší Championship manager. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.