giO Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2007 Hrajete to někdo ? 8) Mě to dovela baví i když sem myslel, že to bude blbost :) Napište sem největší uspěchy . Můj je z 4. ang. ligy do premier league a do osmifinale PU. ;) Citovat
gugoslav Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2007 je to dost tezky :D vzdycky me vyhodej Citovat
giO Odesláno Prosinec 15, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2007 jj musis koupit dobre hrace a zacatky sou dycky nejtezsi :)8) Citovat
will Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2007 je to super hra....hraju 08čku a jsem v roce 2014......jsem na tý hře dočista závislej.......teď dokonce trénuju repre Francie......jinak vždycky převezmu nějakej klub co spadává zrovna do 2 angl. ligy a pak s ním postoupím.......pak mě zase vyhodí.......už mě vyhodili asi čtyřikrát :) Citovat
giO Odesláno Prosinec 15, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2007 will 08? tj a kdes ji stahnul? jinak je lepsi nez 07? Citovat
michaelv Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2007 na jeden link: heslo je: www.pspisos.info http://rapidshare.com/files/75059179/acdt-fm08.rar JINAK rozdíl mezi 07 a 08???? jeden podstatnej aktualizovanééé týmy....JINAK KOLEČKA PO HŘIŠTI STÁLE NEBĚHAJ.... Mě vadí jen to grafické zpracování při zápase(radši bych nějaké čárky_paňáky nebo kolečka jako v championship manageru Citovat
giO Odesláno Prosinec 15, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2007 tam ty horni se nezobrazi a rapidshare nemam premium :roll: Citovat
michaelv Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2007 tam ty horni se nezobrazi a rapidshare nemam premium :roll: SORRY TAMTY HORNÍ TOJE JEN HESLO::: dal jsem to blb do code to nevadí to stahneš na rapidu i bez PREMIUM..... vlož odkaz.....a dole si vyber IKONU_položku FREE....skočí další stránka kde se bude odpočítávat čas v minutách.... asi1.3minuty.....čekej pak ti to vyhodí OPSAT KÓD....opíšeš astahuješ má to celkem 40MB Citovat
Marr Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2007 a nebo to sosni tady z fora...jinak ke hře...hru sem zkusil a zdála se mi o chlup lepší než 07čka...ale odehrál sem snad jednu sezonu...a smazal sem to je to nezvyk proti hraní na pc...tam to hraju a baví mě to ale na PSP bych tomu dal 7/10... Citovat
giO Odesláno Prosinec 15, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2007 michaelv - jj ok diky moc Marr- nj ale kdyz je nuda tak lepsi nez nic :P , ale pravda neni to jak na PC :D Citovat
Ecthelion Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2007 Hrajete to někdo ? 8) Mě to dovela baví i když sem myslel, že to bude blbost :) Napište sem největší uspěchy . Můj je z 4. ang. ligy do premier league a do osmifinale PU. ;) Hrál jsem asi měsíc, pak jsem přešel k Championship manager 2007 PSP, je tam více možností a lepší engine. Teď zkouším FM 08 handheld, je to dobry, ale nejsou tam tak velke zmeny od 07. Jinak hraji s Doncasterem a jedu na postup. Vedu tabulku s velkym naskokem ;) Na PC je nej Football manager, ale na PSP je lepší Championship manager. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.