dave74 Odesláno Prosinec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 Může mi prosím někdo říct, jak se odsud dostat dál? Skáču tu už asi hodinu a ne a ne se nahoru dostat :-) Díky mooooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave74 Odesláno Prosinec 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 Už se zadařilo :-D Ale že mi to dalo.. Jaký máte názor na tuto hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuckynPet Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Taky jsem se tu na chvíli zaseknul. Hra mě dost bavila... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Jo při první hře jsem to taky chvíli koumal, jinak tudle hru mám dost rád, mám origo na PC i PS4 a mám asi radši PS4 verzi. Dohráno tak 5x a myslím, že to není finální číslo zvlášť když nový díl má být časově exkluzivní pro Xbox One :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Zdravim. Na PS Store ted maji TR: DE nejak kolem 5 stovek. Myslite, ze se vyplati koupit? Tomb Raidery jsem mel na PC vzdycky rad, ale ted trochu vaham, jestli u toho vydrzim. Je hratelnost dobra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuchmi Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Jednou rozehráno do poloviny, po druhé od začátku dohráno, hratelnost mi přijde super. Dost mě to bavilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Pokud máš dostatečně silně pc tak na steamu stoji stovku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junitho23 Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Ahoj, chtěl bych se zeptat, všiml jsem si že PC verze TombRaidera je s CZ titulkami, jsou CZ titulky i na PS4 verzi nebo je tam pouze klasická angličtina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 CZ tam je taky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junitho23 Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 diky ;) tak do toho jdu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 (upraveno) jsou CZ titulky i na PS4 verzi nebo je tam pouze klasická angličtina? CZ titulky tam nejsou Upraveno Leden 29, 2015 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Jde nejak zrusit uz natazenej sip? Neprisel jsem na to... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Čtvereček nebo kolečko myslím:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Čtvereček nebo kolečko myslím:-D To jsem samozrejme zkousel. Jediny cim to jde zrusit je trojuhelnik ale tim zaroven udelam vypad jak kdyz chci majznout nekoho hakem po hlave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 To me to šlo normálně.. Zrzsirzto určité jde a myslím ze když to natahnes tak na obrazovce se ti ukáže čím to zrušit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Co takhle pustit L2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Jop to me nenapadlo:-D Zkusim diky. Zblblej z far cry jsem na to hledal nejaky tlacitko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
squad Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Ma to teda cz titulky kdyz to vezmu z cz storu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teedy Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Nemá..... .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
squad Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 tak proc tu nekdo psal ze cz tam ma taky kde to vzal ? :D mas to koupene pres ceske store ? ne americke ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teedy Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Jo to se zeptej toho co to psal,proč to psal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Ja kupoval na CZ storu a titulky cesky to opravdu nema. Ma je pouze PC verze pokud se nepletu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Nemá, ale hra je to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Souhlas. Hooodne me to prekvapilo jak moc je dobra za ty 4 kila za ktery je ted ve sleve. Jinak musim rict ze dialogy jsou opravdu perfektne namluveny... i s moji hodne spatnou anglictinou jsem pomerne vsemu rozumnel. Pouzivaji se tam dost samy zakladni a jednoduchy vety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2015 Mam dotaz k trofeji... Az od druhy poloviny hry jsem zacal sbirat ty rozhovory s posadkou. Kdyz dam ted novou hru a seberu ty z prvni poloviny dostanu tu skrytou trofej nebo to musi byt zahrany v jedny hre a tudiz ji zahrat zas celou znova? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.