mansda36 Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Co potřebujete : PS3 s firmware 1.80 ( nebo vyšší ) Router Siťovej kabel , ktery každý dostane k PS3 Program Nero 8 ( pokud nemate tak tady je link ) http://www.torrentleech.org/download.php/61961/NERO.8.ULTRA.EDITION.DVD.PROPER-ADDICTION.torrent Návod 1. Spusťte program Nero MediaHome v Start » Všechny programy » Nero 8 » Sdílení » Nero MediaHome Otevře se vam okno - Zaškrtneme položku Sdílet veškerý obsah indexovaný aplikací Nero Scout 2. Program Nero MediaHome nevypínejte a sputíme program Nerou Scout abychom si nasdíleli obsah. Běžte do Start » Všechny programy » Nero 8 » Nástroje » Nero Scout -Spustí se vam okno . Postraně máte Indexování,Složky,Soubory a Internetové služby. Tak dejte Složky .A vyberte co chcte zdílet s PS3. ( Třeba hudbu nebo fotky , filmy ) Až vyberete co chcete zdílet. Tak dejte použít. A Postraně najeďte do INDEXOVÁNÍ. a ZAMÁČKNĚTE index. ( TEĎ TO BUDE CHVILKU TRVAT NEŽ SE TO NAINDEXUJE ) Až vše bude na INDEXOVANÉ tak dejte OK. 3. Vraťte se do programu Nero MediaHome -Klikneme v něm na položku Síť a zaškrtneme v něm naší síťovou kartu. -Další položkou je položka Zařízení, kde zaškrtneme Automaticky povolovat novým -Poté už jen klineme na Stav a dáme Spustit server . V PS3 by se vám teď měla objevit ikonka programu NERO 8. Věci jdou i skopírovat do PS3 . Stači jit v PS3 na ikonku Nero 8 . A tam si vybrat co chcete spustit nebo skopírovat na HDD Pokud jste vše udělaly správně tak v PS3 by se vám měla objevit nová IKONA . viz obrázek Odzkoušeno funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 pěknej návod jen tak dal, nechceš to doložit obrázkama? myslim, že by to uživatelé uvítali :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Funguje !Diky..Jeste by me zajimalo jak se z PC podivat do PS3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Prosinec 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 To nevim jak se Z PC podivat do PS3 . Kdyz bych vedel jak tam do toho dat obrazky ta dam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 tak co obrázky budou ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Prosinec 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Kdyz mi poradis jak je tam dat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Prosinec 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Tak diky Narlize . Jsou k tomu fotky. Ja jsem udělal foto . A narliza přidala . THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buracek Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Díky opravdu to maká bezvadně Super návod už aby to šlo taky obráceně zkoumat PS3 v pc budu sledovat věřím že zase na něco přijdeš :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Neco podobneho je tu http://www.sony-playstation.cz/e107_plugins/content/content.php?content.218 a dokonce i pres Vistu :) Akorát na Nero 7, ale to je myslím jedno... funguje to stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Humeš Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 jen se chci zeptat jestli když to propojim tak je naky riziko přenosu virů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Únor 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 Jednoduchy skontroluj jesli ve složkách , ktery indexujes neni vir a máš to . Jinak nevím jesli , když si přenese soubor , ktery má vir tak jesli se nšco stane s PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 ten vir by se nemel v ps3 ´uživit´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 11, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Super navod , jen chci podotknout ze to jde i prez Wifi , mam usb wifi klic a funguje to super. Dokonce mi nesel net na ps3 a prez toto mi najednou zahadne jde :D Fakt diky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 bezva, diky za navod, povedlo se. ale: jsem pripojenej pres wifi a to je dost pomaly prohlizeni. u fotek to vydrzim, nicmene film je nekoukatelnej. taky u vas? nebo naka vychytavka pres spesl stream program v ramci pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 kup kabel, a bude to rychlejsi ( 100mbps) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 bezva, diky za navod, povedlo se.ale: jsem pripojenej pres wifi a to je dost pomaly prohlizeni. u fotek to vydrzim, nicmene film je nekoukatelnej. taky u vas? nebo naka vychytavka pres spesl stream program v ramci pc? me se prave libi to, ze to muzes bez kabelu odkudkoli. ale edit, ted sem to nak vzpamatovalo, film na zacaku trva (cca min), ale pak uz frci jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 mozna mas slabsi signal a tim padem pomalejsi prenos. Mne jde pri zhruba 85% signalu v pohode i pretaceni. me se prave libi to, ze to muzes bez kabelu odkudkoli. ale edit, ted sem to nak vzpamatovalo, film na zacaku trva (cca min), ale pak uz frci jak ma. tak to asi fakt bylo tou rychlosti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Funguje !Diky..Jeste by me zajimalo jak se z PC podivat do PS3... Prohledal jsem fórum křížem krážem a na tuto otázku jsem nenašel odpověď. Chtěl bych se s tolního PC zbavit a vše cpát do disku v PS3. Z toho důvodu se ptám, zda je alespoň nějaký teoretický návod, jak z PS3 (klient) udělat PS3 server. Poněkud nestandardní dotaz, ale i tohle by bylo fajn, kdybych mohl konečně stolní PC hodit do koše... :) Díkas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
irm Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 bezva, diky za navod, povedlo se.ale: jsem pripojenej pres wifi a to je dost pomaly prohlizeni. u fotek to vydrzim, nicmene film je nekoukatelnej. taky u vas? nebo naka vychytavka pres spesl stream program v ramci pc? Já jedu doma taky přes WiFi a i u DivX filmů absolutně bez problémů. Nezkoušel jsem nikdy Nero media server (Nero produkty nějak nemusím), ale celkem úspěšně mi fungoval server ve Windows Media Playeru 11, ale kvůli nepřehratelnosti XVid filmů a záhadné aktualizovatelnosti obsahu serveru jsem ho opustil. Zkusil jsem TVersity, který umí online klíčovat titulky do vysílaného streamu, což je pohodlné (nemusíte titulky přibalovat do DivXu) ale kvalita výsledného obrazu se mi nelíbila a TV obraze jsem i s titulky nedokázal zobrazit na celé fullHD obrazovce TV. Nakonec jsem skončil u TwonkyMedia 4.4 a jsem absolutně spokojenej :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 hele potrebuju ten router nebo staci treba i LAN kabelem to spojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 jde to i kabelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 tak potvrzeno... PS3 a PC jdou spojit LAN kabelem.. neni tedy potreba routeru!!! EDIT: nevite proc se mi nezobrazujou obrazky? dam pictures a nabiha to a nic:cry: EDIT2: tak uz tam mam i obrazky. a mam posledni dotaz... kdyz sem si kupoval kabel tak sme si koupil cat5.. a meli i cat7 ale u toho bylo napsano network tak se chci zeptat jestli by mi sel i ten cat 7 pac by to bylo pak rychlejsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 Mefi dej trojúhelník a zobrazit vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 mne to cez wifi slo neskutocne pomaly ... zlozky nacitavalo asi 1 min kua ... Prepojil som kablom v network settings nastavil dratove pripojenie.. otvoril WMP ... a v PS3 mam uz 90 videoklipov :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolodej30 Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/settings/connectdlna.html tady je odpoved na vse... jinak ja beham pres wifi a WMP11 a nemam jediny problem, ani s rychlosti, ani s nacitanim slozek..:o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.