Big Tony.D Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 hele mám dotaz...teoreticky kdybych měl externí disk připojený k počítáči, sdílený s PS3... kdybych vypnul kompa tak by se tam PS3 nedostala že?:( Takže jak mám tedy zapojit externí disk tak, abych to využil na PC i na PS3???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 big tony: no kdyz vypnes pc tak tim zaroven vypnes ten externi disk.. Takze jestli ho chces vyuzivat i na ps3 pri vypnutym pc tak ho pripoj k ps3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 big tony: no kdyz vypnes pc tak tim zaroven vypnes ten externi disk.. Takze jestli ho chces vyuzivat i na ps3 pri vypnutym pc tak ho pripoj k ps3 :D Já ho nechci využívat v PS3 ale v PS3 i PC... v tom je ta sranda:) jako že prostě stáhnu film, hodim to do složky XY na Externím disku, vypnu PC a čumim na PS3..? hm? ví někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Já ho nechci využívat v PS3 ale v PS3 i PC... v tom je ta sranda:) jako že prostě stáhnu film, hodim to do složky XY na Externím disku, vypnu PC a čumim na PS3..? hm? ví někdo? hm, kdyz ti pisu ze se ten disk s vypnutim pc vypne taky tak se z nej pochopitelne nebudes divat na nic... Ten film si bud pred vypnutim pc nakopiruj na hdd v ps3 nebo ten ext. disk z pc vypoj a zapoj v ps3. Jinou moznost holt nemas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 hm, kdyz ti pisu ze se ten disk s vypnutim pc vypne taky tak se z nej pochopitelne nebudes divat na nic... Ten film si bud pred vypnutim pc nakopiruj na hdd v ps3 nebo ten ext. disk z pc vypoj a zapoj v ps3. Jinou moznost holt nemas Ok tak ještě jednou...dá se nějak připojit Externí HDD Na PS3 i PC zároveň, aby s ním každý zařízení mohlo pracovat samostatně? třeba nějak přes router nebo tak něco...? (za předpokladu že by Externí disk měl vlastní zdroj) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Ok tak ještě jednou...dá se nějak připojit Externí HDD Na PS3 i PC zároveň, aby s ním každý zařízení mohlo pracovat samostatně? třeba nějak přes router nebo tak něco...? (za předpokladu že by Externí disk měl vlastní zdroj) ano a ne, neda se pripojit tak ze by si do nej videl z obou zarizeni zaraz, ale da se pripojit tak aby si do nej videl z jednoho zarizeni pouze otocenim cudliku na switchu a pritom nemusel prepinat kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pangi Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Alebo si kup externy disk s LAN, alebo WIFI. Potom ho pripojis k routru (kabel, bezdrat) a vidis na celej lokalnej siti.. ano a ne, neda se pripojit tak ze by si do nej videl z obou zarizeni zaraz, ale da se pripojit tak aby si do nej videl z jednoho zarizeni pouze otocenim cudliku na switchu a pritom nemusel prepinat kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 tak jsem propojit PC s PS3 pres wifi(mam vista64 premium) pres Media Player(jednoduche nastaveni a sdileni fotky,hudba...i video) a nepotrebuju NERO....parada staci kliknout na ovladaci panely-centrum siti a sdileni-povolit ps3 sdileni a je to...vsechno co je v knihovne media playeru se sdili...staci do slozky video nakopcit film bo serial a hned se da koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pangi Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Skusal niekto testovat rozdiel medzi WIFI a kablom ? Mam na mysli napr. rychlost nacitavania nahladov obrazkov, mp3 apod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 ano a ne, neda se pripojit tak ze by si do nej videl z obou zarizeni zaraz, ale da se pripojit tak aby si do nej videl z jednoho zarizeni pouze otocenim cudliku na switchu a pritom nemusel prepinat kabely. Musím tě vyvést z omylu, tebou navrhované řešení si nějak neumím ani představit. Odpovím současně Big Tonymu, pokud si koupíš router jenž má službu multimediálního serveru tak si k datům budeš moci přistupovat, jak z PC tak PS3 Skusal niekto testovat rozdiel medzi WIFI a kablom ? Mam na mysli napr. rychlost nacitavania nahladov obrazkov, mp3 apod.. Problém je v tom že každý z nás používá jiný router, navíc každý má LAN jinak postavenou, někdo má router ve stejné místnosti jako je PS3, druhej o patro výše. Měření by byla k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave3991 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 ano a ne, neda se pripojit tak ze by si do nej videl z obou zarizeni zaraz, ale da se pripojit tak aby si do nej videl z jednoho zarizeni pouze otocenim cudliku na switchu a pritom nemusel prepinat kabely. hele a co když bude mit 3,5 externi hdd = externi napajení ne z USB ale normal ze sítě přes adapter a připojit přes usb k PS3 a přes esatu do pc dejme tomu že bude mit ntb jak to dopadne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 hele a co když bude mit 3,5 externi hdd = externi napajení ne z USB ale normal ze sítě přes adapter a připojit přes usb k PS3 a přes esatu do pc dejme tomu že bude mit ntb jak to dopadne ? Proboha co tím získáš HDD o který se budou hádat dvě zařízení, živě si dokážu představit ten kolotoč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave3991 Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 za 1 nebudeš muset zapinat pc když budeš chtit něco na hdd a za 2 bude to lepší už jen kvůli sdílení dat atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 PC nemusíš zapínat díky zařízení kterému se říká externí box, ještě jednou zdůrazňuji že to o čem tady točíš je nesmysl, a se sdílením dat to nemá nic společného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave3991 Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 ok tak že tohle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55998 + tohle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57768 budefungovat například na ntb ? nejsou tyhle 2 věci (externi box a hdd) stejný jako tohle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=59063 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Jinak.. VAIO notebooky mají utilitku VAIO Media Plus (téměř totožná s XMB z PS3) a má to dost podobný funkce.. zejtra dodám nějaký screeny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saintjv Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Zdravim panove, jsem tu zcela novy tak se dopredu omlouvam za pripadne hloupe dotazy... Snazil sem se prelouskat tady ty diskuze ohledne PS3 a PC. Ale abych pravdu rekl moc moudry z toho nejsem takze tady pokud mozno hodte par odpovedi. 1. Mam Router a pres kabel propojene. Jak se dostanu na PS3? Pouze skrze ten nejaky Media player nebo Nero8(btw muze se pouzit i vyssi verze nera jako treba 9) 2. Prehravani filmu z ext.disku /site- jak tam dostanu titulky? Musim ty filmy nejak upravovat nebo mohu do PS3 nejak dostat BSplayer ktery si s tim umi rady? 3. Z PS3 presto ze je v siti vsak okolni pocitace nevidim, tak jako treba vidim externi disky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revoltego Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 a co takhle propojeni ps3 a mac osx?nezkousel nekdo?par dni uz si nad tim lamu hlavu ale zatim bez vysledku... nechce se mi verit ze by to slo jen pres nero,vzdy je i druha cesta ,.-) diky za kazdou radu a co takhle propojeni ps3 a mac osx?nezkousel nekdo?par dni uz si nad tim lamu hlavu ale zatim bez vysledku...nechce se mi verit ze by to slo jen pres nero,vzdy je i druha cesta ,.-) diky za kazdou radu tak si odpovim sam :) "EyeConnect" vysla nova uz funkcni verze,takze jsem jen zapnul,nasdilel a funguje " hale juja :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 tak jsem propojit PC s PS3 pres wifi(mam vista64 premium) pres Media Player(jednoduche nastaveni a sdileni fotky,hudba...i video) a nepotrebuju NERO....paradastaci kliknout na ovladaci panely-centrum siti a sdileni-povolit ps3 sdileni a je to...vsechno co je v knihovne media playeru se sdili...staci do slozky video nakopcit film bo serial a hned se da koukat Tak jsem to udelal podle tvyho navodu PS3 mi vse najde server atd. ale kdyz to otevru tak tam nejsou zadny soubory a v WM11 v knihovne mam plno veci ale PS3 je proste nenajde EDIT: Tak uz se mi to povedlo rozchodit ale teda ten film se pekne seka jedu pres WIFI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yazi Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 asi nejelegantnejsi zpusov je pres TVersity - free programek co vytvor imedia server na pocitacia pak streamuje do PS3, dokonce sam rozpozna nekolik zarizeni vcetne PS3, na pocitaci staci jen nasdilet slozky a ty jsou okamzite viditelne v ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Pekny, jen skoda ze PS3 neumi podslozky tak mi v tom udelalo docela bordel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yazi Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 http://code.google.com/p/ps3mediaserver/downloads/list rekl bych dosud neprekonany zpusob sdileni souboru, jen se nainstaluje program, ktery po zapnuti sam detekuje vase PS3 a bez nejakeho nastavovani muzete rovnou v PS3 prohlizet obsah vsech disku (aspon tak tomu bylo u me), skvele zvlada titulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Mozes nam dat mensi navod ako to cele spojazdnit? ked to spustim pise mi chybu, ze PS3 nebola najdena. samozrejme mam ju zapnutu a pripojenu k sieti spolu s PC. asi sa mam pohrat niekde s nastaveniami - neviem kde. porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 yazi- kua předběhl jsi mě chtěl jsem to sem dát jako překvápko - dělám na CZ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yazi Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Mozes nam dat mensi navod ako to cele spojazdnit?ked to spustim pise mi chybu, ze PS3 nebola najdena. samozrejme mam ju zapnutu a pripojenu k sieti spolu s PC. asi sa mam pohrat niekde s nastaveniami - neviem kde. porad a pouzivas nejakej firewall? a co presne to pise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.