boyjmn Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Nechapu jak muzes zvladat slozitejsi veci (prevod v TSMuxeru) a neumet propojit dve zarizeni :) KAzdopadne v prvnim prispevku jsi psal o propojeni LCD TV a PS3 a pak kdyz ti na to nekdo odpovedel tak rikas ze ti jde o propojeni PC a PS3.Ujasni si co vlastne chces, a zkus to napsat trosku smysluplne, pokud to napises poporade, urcite se da poradit. A kdyz propojim Pc s Ps3 Hdmi kabelem,tak uz mi to skopiruje film 8GB?Omlouvam se,jestli to jsou kraviny,ale teprve zacinam s takovyma vecma,dekuji za pochopeni....Jestli by to neslo napsat poporade,pro uplneho amatera....Chtel bych prave zkusit film bluray.ktery jsem si stahl a prevedl v programu TSmuxer,ale nevim jak to do PS3 dat..Z flesky jsem si dal do PC aspon bluray rip.ale to neni moc pekne...Predem moc dekuji...Ja myslel propojit Pc s Ps3,ne tv a Ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaros Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Tak jsem jásal předčasně, u přehrávání dvd uloženýho v pc strašně padá zvuk.Nejdřív jsem to dával za vinu Wifi,ale když ten film nacucnu do ps3,je to pořád stejný.Asi chyba v transcode. Máte s tim někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Interista Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 v karte navigation/share settings zaskrtnes Enable transcoded video copy on ps3 a pak normalne v ps3 vyberes soubor, zmacken trojuhelnik a das copy ja tam nikde "Enable transcoded video copy" nemam chjo :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Zdravim, mám takový malý problém, ale bude to tím že jsem lamka..:D Jak nastavím, aby mi PS3 media server ukazoval správně českou diakritiku u titulků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Pokud chceš mít v ps3mediaserver české znaky v titulkách tak musíš v "transcoding settings" kliknout na záložku "MEncoder" a potom do řádku "subtitles codepage:" napsat cp1250/* Windows - Eastern Europe */ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 jede to přes usb wifi klíč?šecko mam nastavene ale nevim jak to spárovat ps mi nic nenašlo ani komp tak nevim co s tím dal tak už to mam akorat v ps když najedu na tu ikonu nero a tak tak v tom nic neni neni to třeba tim že mam složky jinak pojmenovane?nevim no propojene naindexovane šecko mam ale v ps žadne foto videa nic se neukazuje tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skapin Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Doporučuji používat ps3mediaserver.blogspot.com .. přehraje mkv, vob, ts, srt titulky v adresáři.. nemusí se vytvářet media library (ale i může).. přidaný adresář se tak ihned zobrazí v ps3. Dělá nadhledy videí.. mp3 fungujou.. atp.. Přes ethernet bez problému streamuje 1080p. Je rychlý. Jenom zrychlené posouvání u moc velkých souboru (>1GB) trošku zlobí.. naučil jsem se skákat na přesný čas.. Dual Core E6300,4GB + Windows 7 64bit + PSslim + PS3 media server btw.. Pro stahování se mi osvědčil JDowloader (správa premium účtů, automatické rozbalení i archívů s heslem, monitoring schránky.. ) a jako antivir používám free MS security essentials.. všechno ifičí jak má.. zatím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skapin Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Jo, ono tam je u toho dycky slozka transcode, ani nevim co znamena když má například mkv eng a czech audio stopu a případně různé titulky je tam možnost vybrat jazykovou verzi audia a titulku titulků.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typek Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 chtel sem se zptat kdyz budu davat hru z PC do Ps3 muze mit koncovku iso nebo ten soubor musim nak prevest ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 chtel sem se zptat kdyz budu davat hru z PC do Ps3 muze mit koncovku iso nebo ten soubor musim nak prevest ? Myslíš PC hru , alebo čo ? Veď PS3 zatiaľ nie je flashnutá .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typek Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 no myslel sem ps3 hru, jsem slysel ze to jde nahrat primo do ps3 a mela byt jet ez problemu a jestli tak PC hru to asi neprehraje ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 PC hru to neprehraje a na PS3 si musis kupovat originalky, stazene hry nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typek Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Takze to uz se mi spis vyplati PSP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 typek: No to nevim, jsou to diametralne odlisne systemy. Mozna by sis mel nejdriv rozmyslet co opravdu chces ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janecka29 Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 zbytečny,těd na to existuje program ->nainstaluješ->spustiš->ps3 to samo vyhledá,a nemusite nic indexovat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 keď mám router na druhom konci bytu a sem pretiahnuty len 1 kábel..je možnosť mať PC aj PS3 pripojené na net cez wi-fi a cez Ethernet mať spojenú PS3 s PC? maturujem tu nad tým už dobrých pár hodín...:/ mám pri sebe ešte jeden wi-fi router ale IP je dynamická a nedarí sa mi router spojit s hlavným...:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reimy Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Cau, chtel bych se zeptat co mam udelat s titulkama pres ps3mediaserver, kdyz pustim film tak mi to tam misto hacku a carek dela nejaky nejaky divny znaky. A pak mam problem s blue-ray filmem, kdyz to pustim tak se mi ten film hrozne seka. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Cau, chtel bych se zeptat co mam udelat s titulkama pres ps3mediaserver, kdyz pustim film tak mi to tam misto hacku a carek dela nejaky nejaky divny znaky. A pak mam problem s blue-ray filmem, kdyz to pustim tak se mi ten film hrozne seka. Dik Pokud chceš mít v ps3mediaserver české znaky v titulkách tak musíš v "transcoding settings" kliknout na záložku "MEncoder" a potom do řádku "subtitles codepage:" napsat cp1250/* Windows - Eastern Europe */ :arrowu:jen o par radku vyse:arrowu: ... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reimy Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 :arrowu:jen o par radku vyse:arrowu: ... :dozey: diky moc, asi jsem to prehledl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Ahoj, měl bych jeden dotaz: Do pokoje mi vede jeden kabel od routeru, který je nahoře. Ten kabel mám zapojený buď do Notebooku nebo do PS3. Zajímalo by mě, jestli by šel udělat ještě jeden router tady v pokoji a přes něj propojit PC s PS3 dvěma kabely a pak si na PS3 přehrávat soubory. V síťových věcech se moc nevyznám, tak díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Ahoj, měl bych jeden dotaz:Do pokoje mi vede jeden kabel od routeru, který je nahoře. Ten kabel mám zapojený buď do Notebooku nebo do PS3. Zajímalo by mě, jestli by šel udělat ještě jeden router tady v pokoji a přes něj propojit PC s PS3 dvěma kabely a pak si na PS3 přehrávat soubory. V síťových věcech se moc nevyznám, tak díky za odpověď. Nemusíš mít další router, pokud už je jeden zapojen, tak by ti stačilo připojit na ten kabel obyčejný switch a z něj připojit PC i PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorKiller Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Já nevím proč to tady řešíte tak složitě stačí si pořídit nejnovější mediaplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kailo Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 ... Netuší někdo, jak pouze zkopíruji film? Nechci ho převádět. Mam pár filmů v *mp4 a při použití copy mi PS3 Media Server převádí na vyšší velikost. Mě stačí jen zkopírovat, nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 ...Netuší někdo, jak pouze zkopíruji film? Nechci ho převádět. Mam pár filmů v *mp4 a při použití copy mi PS3 Media Server převádí na vyšší velikost. Mě stačí jen zkopírovat, nic víc. Vem přenosný HDD naformátovaný na FAT32 a na něj jej zkopíruj, zapoj jej do PS3, najeď na ikonku USB HDD dej trojúhelník a vyber display all. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom.Ass Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 udělal sem všechno podle návodu a nic :-( ikonka Nero se mi v PS3 nezobrazilo...co s tím ? poradí mi někdo? mám fw 3.40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.