Styxone Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2014 Ahoj , nemá někdo zkušenost s chybou u digital hry ?? Po nainstalování AC unity my hra pokaždé v loading části hned na zacatku spadne na hlavní obrazovku a nic víc .. Pod svým účtem vidim hru jako vlastněnou tudíž v tom asi problem nebude ;0/ dekuji za připadne reakce Citovat
0 vitek111 Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2014 preinstaluj to, kdybys hledal na netu tak to najdes i v microsoft support :) Citovat
0 Styxone Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2014 Tyjo prave ze uz to instaluju po druhé a stale to same .. Dokonce sem se pokusil i změnit lokalitu a kupodivu me to nechá instalovat jak z cz lokalizace tak i z Británie , takze stahuju obe varianty a po 12% kdy se hra hlásí ze se da spustit ... Nastane to same .. Loading a pak to spadne . Na support sem Koukal .. Odstranil sem a přidal profil .. Taky nic . Zítra tam budu volat Citovat
0 vitek111 Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2014 no a zkousel jsi ji celou nainstalovat, myslism az do 100% a pak spustit? Citovat
0 Styxone Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2014 Jj .. Taky , dokonce se mi tam dneska instalovala aktualizace ..a i tak nic .. Uvidím co mi řeknou na podpoře .. Instaloval jsem dnes i xbox fitnes a tam to kupodivu děla to same .. Nacita a pak to spadne do xbox home .. No každopádně dekuju za rady a uvidíme co zítra řeknou Citovat
0 vitek111 Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2014 aha, zajimave, tak pak napis jaks doresil Citovat
0 Styxone Odesláno Prosinec 13, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2014 Ahoj, tak po hovoru se zákaznickou podporou jsem vyzkousel reinstal softwaru a to take nepomohlo a jak postupne zjišťuju nedokážu přehrát žádnou hru kterou jsem stáhnul ze storu cca od 1.12. Ted sem dal proste nastavit tovární nastavení a uvidíme .. veškerý obsah pryc chjooo Citovat
0 Styxone Odesláno Prosinec 13, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2014 Tak po tovarnim nastavení assassin unity při 14% stažení v klidu naběhl .. Takze asi něco v OS. Každopádně nez stahnu vse z netu zpět pojedu asi týden online no lepsi nez servis ačkoliv maji teda neskutečné rychlý reklamace Citovat
Otázka
Styxone
Ahoj , nemá někdo zkušenost s chybou u digital hry ?? Po nainstalování AC unity my hra pokaždé v loading části hned na zacatku spadne na hlavní obrazovku a nic víc .. Pod svým účtem vidim hru jako vlastněnou tudíž v tom asi problem nebude ;0/
dekuji za připadne reakce
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.