sasán Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2014 Chtěl bych tu podnítit menší diskuzi na téma seriálů. Jaké kdo z vás momentálně sleduje seriály ? A jaké jsou vaše nejoblíbenější ? Já poslední dobou koukám na the flash a gotham a můžu naprosto doporučit. A za nejlepší dílo v seriálovém odvětví považuju asi Californication :) Jinak menší vsuvka: na www.titler.cz rozjíždíme překlad titulků k těm nejoblíbenějším seriálům. Dál chceme rozjet rubriky na různé seriály kde by byly například různé teorie co by se mohlo odehrávat dál, či různé novinky a oznámení. Vidět nás můžete i na fb www.facebook.com/titlercz podpořte nás třeba lajkem nebo sdílením ;) Citovat
Smaky Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2014 Walking Dead (jak mě sere ta pauza až do února :roll:)... A v mezi čase Game of Thrones (při čekání na novej díl walking dead v únoru :lol:). Původně jsem GOT moc nevěřil, ale celkem mě tenhle seriál překvapil. Citovat
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 7, 2014 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2014 Hm, nikdy mě tohle nebralo a ani snad brát nebude. Ale co mě opravdu bavilo a musel jsem to dokoukat až do konce je Californication. Naprosto úžasná věc a je škoda, že už se nebude točit. Citovat
sasán Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2014 S Californication souhlasim, jen mě dost zklamalo, jak to skončilo. Co Breaking Bad, kouká/koukal někdo ? :) Jinak co se týče ohledně GoT, byl by zájem o překlad ? Citovat
Smaky Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2014 A oni snad nejsou titulky na GoT? Nebude se jednat zase o další reklamu na něčí stránku, že ne? Citovat
Miki4everXL Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2015 Ja ted koukam na THE BLACK LIST. Jason Spader v hlavni roli je naprosto boží. Doporučuji. Citovat
matrix47 Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2015 Já koukám na Z NATION, který ukazuje zombie-kalypsu, SOUTH PARK a animák Archer. Viz http://www.edna.cz/archer. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.