sasán Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Chtěl bych tu podnítit menší diskuzi na téma seriálů. Jaké kdo z vás momentálně sleduje seriály ? A jaké jsou vaše nejoblíbenější ? Já poslední dobou koukám na the flash a gotham a můžu naprosto doporučit. A za nejlepší dílo v seriálovém odvětví považuju asi Californication :) Jinak menší vsuvka: na www.titler.cz rozjíždíme překlad titulků k těm nejoblíbenějším seriálům. Dál chceme rozjet rubriky na různé seriály kde by byly například různé teorie co by se mohlo odehrávat dál, či různé novinky a oznámení. Vidět nás můžete i na fb www.facebook.com/titlercz podpořte nás třeba lajkem nebo sdílením ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Walking Dead (jak mě sere ta pauza až do února :roll:)... A v mezi čase Game of Thrones (při čekání na novej díl walking dead v únoru :lol:). Původně jsem GOT moc nevěřil, ale celkem mě tenhle seriál překvapil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 7, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Hm, nikdy mě tohle nebralo a ani snad brát nebude. Ale co mě opravdu bavilo a musel jsem to dokoukat až do konce je Californication. Naprosto úžasná věc a je škoda, že už se nebude točit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 S Californication souhlasim, jen mě dost zklamalo, jak to skončilo. Co Breaking Bad, kouká/koukal někdo ? :) Jinak co se týče ohledně GoT, byl by zájem o překlad ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 A oni snad nejsou titulky na GoT? Nebude se jednat zase o další reklamu na něčí stránku, že ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki4everXL Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Ja ted koukam na THE BLACK LIST. Jason Spader v hlavni roli je naprosto boží. Doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrix47 Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Já koukám na Z NATION, který ukazuje zombie-kalypsu, SOUTH PARK a animák Archer. Viz http://www.edna.cz/archer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.