joan07 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Hoj.Nejde mi najednou kábl ani na televizi propojení s ps3 aby mi to šlo na bedně v HDčku...televize nastavená na Hd kanál co jsem měl už dávno,koupil jsem i lepší kabel,resetoval konzoli,zkoušel přes návody na netu s restartem konzole a pípáním ale nic...neměl někdo podobnej problém?Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 nejde obraz vubec , nebo nejede v 720 ci 1080? v nastaveni videa to mas ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joan07 Odesláno Prosinec 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Obraz jde akorát ne v HD kvalitě.připojim kábl a vůbec mi ho ps3ka nedetekekuje....jj nastavení je OK:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 dela ti to jenom ve hrach, nebo i v menu ? menu by melo byt v rozumnym rozsliseni ale hodne ps3 her nejede ani v 720p, v 1080 jede máloco .. tak jestli to nebude este tim :) napr zde: http://www.psu.com/forums/showthread.php/211801-Offical-PS3-Game-Resolution-List-Thread-(640p-to-1080p-Edition) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joan07 Odesláno Prosinec 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Nejde mi to vůbec...do menu jsem se dostal jen díky tomu že mám ještě komponentní kabel a když tam připíchnu HDMI kabel a zkusim to v menu přehodit tak abso nic to neudělá a vrátí se mi to na ty hodnoty komponentního kabelu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 jinou tv ci monitor nemas ? treba nejakej problem v kompatibilite ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joan07 Odesláno Prosinec 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 monitor mam akorat ne v Hd bohužel a telku jinou nemam,nechápu tu prostě zapnu ps3ku a najednou to nejde:(ještě že mám aspoň ten komponentní kablík.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 a driv to chodilo ? nebo je to poprve co zkousis hdmi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joan07 Odesláno Prosinec 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 dřív to chodilo normálně...celou dobu jsem tam měl píchlej HDMI kábl,pak jsem ho jednou vyndal a pak už to nešlo...televizi do továrního nastavení,reset konzole,zkoušel jsem už snad všechno,i píchnout to do jinejch Hd portů na televizi a nic...jedině že by odešel hd port vzadu na konzoli nebo už fakt nevim....čet jsem o tomhle na spoustě i cizích forech a má to hodně lidí...raděj restart konzole,cožjsem udělal ale stejně mi to tam nehodí detekci hd kabelu...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FloatedJacob Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Nerad ti to říkám ale nejspíš odešel Hdmi výstup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joan07 Odesláno Prosinec 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 asi jo:(no jak jsem psal...docela dobrej obraz i na ten komponentní kablík...sice to neni HD ale oči to netrhá...díky všem za pomoc...kdyby vás ještě něco napadlo tak dejtě vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 tak to fakt vypadá na ten hdmi port.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.