Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pár dotazů k Vitě


wariorpolni

Otázka

Ahoj,plánuju si z nějakého bazoše pořídit levně vitu, nikdy jsem se o to nezajímal , tak bych měl pár dotazů ...

1.) Co se her týče,prý už se na Vitu nedělají , co je na tom pravdy , má to vůbec ještě budoucnost , nebo to mám na několik her , které už jsem si vyhlídl a víc čekat nemůžu ? :D

2.) Hlavní věc,měl jsem PS3,ale to se nějak pošuntilo a tak pošlo , prý bude PS Now,kde si na vitě budu moct zahrát hry z PS3 , je to pravda ? Pokud ano,cena bude cca jaká , mám za např. starší Uncharted 3 čekat dnešní cenu PS3 hry cca 500kč , nebo resetují ceny na max a i za třeba ten Unch3 dám 1100 kč jako za novou hru ?

3.) Jak jsou ty 2 verze displejů , každý říká že ta první verze (myslím OLED) je mnohem lepší jak ta nová (to má LCD,LED nebo co to má :D). Poznám pokud bych pořídil tu novou verzi zhoršení obrazu ?

To je vše,předem díky za váš čas

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

1) Pokud hraješ jen AAA hry, tak Vita moc smysl nemá. Pokud si rád zahraješ indie, tak s Vitou neuděláš chybu. Hry samozřejmě stále vychází a vycházet budou, ale exkluzivity kalibru Uncharted už nečekej. Spíš to budou všechno porty. Jinak na Vitu vyšla myslím velká kupa těch japonských omalovánek, ale já to nehraju, tak nemám přehled.

2) PS now vůbec neřeš. Pokud to bude u nás vůbec někdy dostupný, tak to bude drahý a nevyplatí se to.

3) Pokud jsi neměl předchozí model, tak poznáš pravděpodobně prd :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

1.) To, že by se nedělali není pravda, faktem ale je, že jich nevychází tolik nových jako na jiných platformách. Každopádně, že by nebylo co hrát se říci nedá, vychází hodně předělaných her z PS1, PS2, PS3, dále je tam databáze her z PSP (všechny God of war mohu doporučit). Minulý rok vyšlo na Vitu např Borderlands 2, takže hry vycházejí i ty AAA, jen ne tak často. Tady článek o hrách, co byly odhaleny na konferenci PS Experience, na příští rok http://games.tiscali.cz/oznameni/playstation-vita-zazije-vydani-cele-rady-zajimavych-her-245759

2.) Toto je zatím dostupné v US jako beta test a do evropy by se to snad mělo dostat až v průběhu 2015, nicméně dost to bude záležet na kvalitě tvého datového připojení - hry se budou streamovat (poběží na serverech a k tobě se bude jen posílat obraz). Ceny zatím nejsou známy, ale hry se budou jen půjčovat třeba 4hod, na týden atd.. Tady je třeba příklad z US PS Now http://www.eurogamer.cz/articles/2014-08-02-sony-sklizi-kritiku-za-premrtne-ceny-streamovanych-ps3-her-z-playstation-now

3.) Co se týče displejů tak OLED u starší verze má lepší podání barev a černé, na druhou stranu býval náchylný na vadu pixelů a poruchy. LED displej u nové varianty nemá tak dobré podání barev, ale zase nežere tolik energie (baterka déle vydrží) a není tak poruchový :)

Upraveno uživatelem Fenri
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

co člověk to názor :D

1) Už jenom než dohraješ AA hry co vyšly tak to máš ta k napůlrok celkem častýho hraní, v krátkosti můžeš začít WRC3+4, Gravity Rush(2 ka je ve vývoji), Little big planet, Resistance, Killzone, Modnation Racers, AC Liberation, Silent hill .. je toho fakt dost, sám eště nemam dohráno x starších her, a když se ti zadaří tak ted kolem vánoc nakoupíš jestli budeš chtít digitálky na US store za dobrý ceny dost vita her, tak to se dá taky udělat slušná zásoba, ted už tolik velkejch her nevychází ale pořád se najdou menší či indie kerý za to stojej :) takže jestli tě neba trapný hry na android, tak do toho jdi :)

2) za mě na PS Now kašli, kup si starší psko s CFW hry si postahuj a zahraj :) jednodušší, levnější, ceny na US now, podle toho co psali vypadaj dost mizerně..

3) za mě oled, mam i radši plazmový tv vůči lcd, ale tohle je hodně individuální, máš li rád vysokej, či dynamickej kontrat na tv, monitoru a tak, tak jdi do oled, a třeba u Velocity 2x a takovejhlech her kde je hodně kontrast barevnejch a černejch ploch, tak tam je to velikej rozdíl a mnohem ti to zvíší požitek :) a starší vitu i s hrama koupíš mnohem lepšejc cenově :) co se týče špatnejch pixelů - měl sem už 5 vit, žádná neměla vadnej.. :)

zbytek je na tobě :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu