Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

vice uzivatelu na jednom XONE... jak na to?


vitek111

Otázka

Ahoj, mam takovy dotaz.

Mam normalne na xbox one vytvoreny ucet a na nem postahovane nejake hry a nainstalovany hry z blu-ray disku. Jenomze samozrejme mam je rozehrane atd a u tech her neni moznost nastavit po spusteni vice profilu nebo tak neco. Tzn. kdyz si treba muj bratr chce tez zahrat, ale chce zacit odznova ale nerusit moje save, jak to udelat? Ma si zalozit novy profil na live a prihlasovat na xboxu za ten novy profil? akorat bude tam mit ty moje hry aby si je taky mohl zahrat nebo to musim znovu instalovat a stahovat atd.

Snad to nekdo pochopil o co mi jde :D diky moc za odpoved, fakt netusim jak to vyresit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

ano.....pokud nastavis na te konzoli tvuj ucet jako "My home xbox" ostatni ucty maji pristup ke vsem hram a zakoupenemu obsahu vcetne xbox live gold predplatneho....a nemusi byt ten tvuj profil ani on-line...pokud nenastavis "My home xbox" musi byt tvuj profil prihlaseny...jinak ostatni maji smulu;-)...zmena "My home xbox" jde delat jen 3x rocne tak bacha....je to dobre kdyz si chces delit hry s kamosem s dalsi konzoli...on ma svuj profil jako domaci u tebe a ty zas u nej...kdyz chcete hrat tak logicky jste oba prihlaseni,takze hrajete hru oba a za polovicni investici....proto ja mam v konzoli 5 profilu...sdilim s kamosi ruzne hry ale vsechny hraju pres ucet;-)

Upraveno uživatelem Pan Psychousek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu