hruzic1995 Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli mi půjde HDD http://prislusenstvi-herni-konzole.h...cifikace/#text do mého PS3 4304A.12gb .prosím odpověd co nejrychleji děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 10, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Podle mě bude lepší jakýkoliv 2,5 co má výšku do 9,5mm toto je zbytečné předražené 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hruzic1995 Odesláno Prosinec 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 Jo koukal jsem ale o cenu mi nějak nejde :) zajíma mě jen jestli mi to tam půjde protože těd tam hodím jednu hru a tím to končí :) pokuď by tam šel ten od Sony tak bych ho bral :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 (upraveno) Tohle ale není disk od Sony, to je jen bundle vytvořený v těch obchodech - šuplík + pevný disk od WD, to si normálně můžeš koupit každý zvlášť a pravděpodobně za lepší cenu. http://www.originalky.cz/Sony-PlayStation/PlayStation-3/Prislusenstvi/Sony-HDD-Mounting-Bracket-Pevny-Disk-WD-500-GB-PS3.html Upraveno Prosinec 11, 2014 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dinoko Odesláno Únor 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2015 AHoj lidi, mám takový problém, mám starší a měnší sdtv (crt) a u každě hry mi blikají (vibrují okraje), prostě ten obraz není klidný, používám av kabel. Nevíte jak to zlepšit ? dik za nejakou pomoc, nebo radu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
termoska82 Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 lidi nevite jak stahnout do ps3 adobe flash na prehravani filmu z netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
termoska82 Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 pujde sam jsem upgradoval na 500GB za 1500 jednoducha instalace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 1) nejde 2) odpověď po půl roce tazatel jistě ocení :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
termoska82 Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 a co linux prehraje filmy z netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 A teď se na něco ptáš nebo něco konstatuješ? Tvůj způsob vyjadřování je značně nesrozumitelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanly91CZ Odesláno Květen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2015 Ahojky lidi mam ps4 s ps plus octen dnes mi dorazila ps3 muzu pouzit stejny ucet na 2 konzolich dik za odpoved . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 15, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2015 Nemusíš tady všude spamovat s jednou otázkou. Jednou si ji někde položil a máš tam odpověď.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
termoska82 Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Jasne ze muzes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.