sx2000 Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 jake hry by jste doporucili na hrani MP? Me ted velice chytnul TLOU :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Zrovna ted jsem ho hral poprve a je to hodne zabavny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Zatím asi Diablo,COD AW :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 bf4, fifa. gta 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 S tim CoD:AW sis asi dělal srandu, že?;) je to nejhorší CoD, samej sponge tam, hraju od CoD1 a MP je suveréně ta největši zhovadilost a znásilnění značky. Za mě TLOU, to MP je vážně vymakané :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Prosímtě neurážej něco co se tobě nelíbí :D Ja sem si na Exo survival s kámošem užil kotel srandy,nervů a snad všeho co ktomu patří . . . Je mi jedno co si hrál ja sem hrál jako jedinný fps CS1.6 asi 8 let a tohle mě prostě chytlo , nehledě na to že BF,Kill-zone a Ghosti sou jediná konkurence . . . Hrával sem dřív občas Cod 1 v pc herně ještě,od té doby sem si provalil jen singl u každýho dílu a vrátil se zpátky k csku . . . Tlou je dost vpoho mam tam platinu a myslim 50 tyden ale pak už mě to moc nebavilo,hlavně to sbírání věcí už jsem vyloženě nesnášel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Každý člověk, co odehrál všechny CoD musí uznat, že je to slátanina. Komunita se vrací na Ghosts nebo ani neskončili s CoD4 nebo MW2, jelikož další díky stály za prd. Edit: Mluvím hlavně o competitive hraní, samozřejmě. Tam se totiž pozná, kdo má skill a nejde tam o to, kdo si nejlíp sedne s camp vybavením ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Víš co já tě chápu ale dost mi to připomína sebe když sem končil s wow po Lich Kingu,taky pro mě byly další expanze slátaniny . . . Tisíc lidí,tisíc chutí . . . Ja bych zase nechtěl zpátky do chudé,druhé světové jak po tom všichni volají . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 A to ja treba jo...strasne dlouho jsme tu nemeli poradnou hru z 2 svetove...furt jen sci-fi a i kdyz miluju tenhle zanr tak uz me to nebavi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 taky bych preferoval navrat do druhe svetove, tyhle moderni dily jsou na prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Upřímně, 2ww má toho HODNĚ na ukázání a 99% z toho jsme ještě neviděli. Je to téma, na které jde udělat ještě mnoho her. Dal bych si oldschoolově udělané CoD z druhé světové :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holenudle Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Když se bavite o cod tak za mě byl nejlepší díl cod1+UO ... od cod 2 to bylo trapně jednoduché myslím totální zjednodušení zbraní a ten největší hnus pro mě to trapné dobíjení životů co nakazilo veškeré hry... staré dobré HP když vám zůstalo 1 HP a zůstal ste sám :-D ... jinak ty codka sem hrál po mw3 jako ten singl zabavil vždycky ..protože to trvalo tak 5 hodin jinak v mp mé to nebavilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 A zkoušeli jste třeba ten exo survival ? :D a tady to vidíš každýmu sedí neco jinýho ale proto nemůžeš říct,že je to slátanina. . . Já jsem se sekl pár dní s kamošem i u Resogun a to sem se tomu prvotně smál . . . Jinak druhá světová nemůže nabídnout víc jak modernější doba,dyť to je logické :D nabídne mapy,možna lepší mody ale zase dokola stejnej arsenal zbraní,granátů . . . No nevím,já sem spíš pro něco fakt šíleně novýho např : První světová a kombinace pušek a melee weapons ,to by bylo něco :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holenudle Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Ja bych byl pro vietnam.... za mě jediná perfektní hra na tohle téma byl vietcong. Příběh a atmosféra různých misí hlavně prolézání tunelů a pak vylézt někde v neznámu.... jo dřív zlaté české ručičky....sem to prošel za život tak 20krát aj s datáčem... a MP byl takéj perfektní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.