Mario CZ Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Ahoj Chtel bych vas poprosit o pomoc s vyberem Xbox 360 kinect . Ctu a ctu a ctu ale je to mnoho informaci . Chteli bychom zakoupit Xbox s Kinectem, ale nevime ktery vybrat. Na trhu jsou : Xbox 360 kinect 4GB Xbox 360 kinect 250GB Xbox 360 kinect 500GB Ty se jeste rozdeluji na Slim, Stingrey a pak jsem narazil na oznaceni S nebo E ci Premium E. Me by zajimalo jak se v tom mam vyznat nebo, ktery vybrat abych na nej pozdeji mohl udelat RGH (to jsem cetl ze jde na vsechny verze) 1.Chtel bych zakoupit Xbox napr. ten 4GB a hrat na nem jen hry (na filmy mam medialni centrum s kinem), zde je ale dotaz hry hodlam po dobu zaruky kupovat original o palene nemam zajem a po dobu zaruky nehodlam davat flash ani RGH . 2.Pokud nema RGH asi nepripojim externi HDD, vlastnim par externich USB disku 500GB - 1TB a spusty flash disku 8GB-64GB budu je moci pouzit do Xboxu treba na save pro hry ci uloziste videi, fotek, hudby ? 3.Budu si moci na tom 4GB zahrat i hry treba jako Watch Dogs kde pisou potreba 8GB mista na disku, to jako kdyz nemam HDD tak my jen DVD s hrou nestaci potrebuje krome DVD jeste instalaci nebo jsem to blbe pochopil ? Nebo si na 4GB verzi zahraju vsechny hry bez omezeni ? Casem bych si asi nejakej original HDD dokoupil, ale pokud neni nutne potreba tak by asi 4GB verze stacila ne? Pokud ne tak bych asi rovnou koupil verzi s HDD, ale je to krapet drazsi a zrovna ted jsou vyprodane jednotlive bundly. Prosim muzete my pomoci vybrat Xbox pro syna7let a pro mne . Syn si preje Hru Star Wars, Adventures a Kinect sport a ja Forza Horizon, Watch Dogs, FarCry apod. Dekuji za info ci nasmerovani . P.S. Online hrat asi nebudeme . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 To už radši je lepší koupit novou generaci Xbox One Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Jo a kdyby ne..tak koupit s Hdd 500gb..jinak si opravdu nezahraješ hru ..která má 2dvd ,i textury atd...takže HDD je potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mario CZ Odesláno Prosinec 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Na Xbox One uz zas neni finac premie byly jen 8000,- :) . To znamena, ze se musim hledat jen 250GB nebo 500GB verze, ta 4GB s nejakou tou fleskou my stacit nebude ? Myslel jsem, ze bych koupil tento http://www.supergamer.cz/xbox-premium-kinect-special-edition-spring-value-bundle-p-234721.html Protoze my musi zbyt jeste na tu hru Star Wars a Forza coz je dalsi 1000,- a casem k nemu dokoupil http://www.supergamer.cz/microsoft-xbox-320gb-media-hard-drive-p-203053.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 (upraveno) myslím že je hloupost kupovat si novou starou generací konzolí kup si starší to seženeš kolem 4000kč a 4000kč si odlož a o prázdninách budou další premie 8000kč + 4000kč co jsis odložil a máš na novou generaci myslím že starší konzole ti bohatě stačí na těch pár her co ještě na to výjde než na to přestanou hry dělat uplně. edit: ale chápu že synovi by jsi to asi pod stromečkem nevysvětlil :) Upraveno Prosinec 18, 2014 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mario CZ Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 Tak dekuji vsem mnohokrate a podekovani uzivateli toro za telefonicke osvetleni, kde, co, jak, a proc, a proc ne . Zakoupena konzole Xbox 360 Kinect 4GB Stingray verze, pozdeji dodelame RGH pro dvoudiskove hry, ktere jiz na verzi 500GB nelze provest . Vse vyreseno ke spokojenosti pod stromecek a ke konzoli navic tri hry plus zakoupeno dalsich par her v packu na aukru a par her vymeneno na prodejne JRC za hry z PS3 a WII U, ktere jsem vyhral . No uz aby se to rozbalilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.