Hráč123 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 To záleží jak se na to díváš...mě jrc nabízí to že do prodejny to mám 15 minut. Takže případné reklamace, přebírky zboží atd. nemusím řešit poštou kdy některé shopy ani pobočku nemají. Někomu kdo kouká na peníze tohle příjde asi nesmysl ale pro hodně lidí to význam má a ne malý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Dnes má 98% eShopů někde pobočku, ale o to nejde. Existuje X spolehlivých a o hodně levnějších eShopů, které mají poboček víc, než JRC. Je to o tom, o čem jsem psal. Ty shopy myslím například czc apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Czc má ale velmi chudý výběr obzvlášť co se týká různých bonusů k preorderům atd. Takže to pro mě není řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 JRC nemá nějak úžasné "bonusy", to spíš Xzone... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Někdy ano někdy ne..neříkám, že vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Tak obcas je fajn tam zajit nahazet tam stary hry. Jako nerikam novy hry za ktery te oberou jak krava ale dal jsem tam tak 7 vita her vsechny mi dali po stovce cca kdybych je prodaval jednotlive tak dostanu 150-200 za to pohodli ze to tam dam a mam klid mi to stoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.