Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

HDD divny zvuk


Khajit1468628656

Otázka

Zdravím, u nového xbox one, pokud sem třeba v dashboardu nebo v neake apppce,tak je slyšet divne zvuky HDD, nejde pouze o klasicke točení, ale takovy ten zvuk jak disk v měm starém v PC, není to neak extra nahlas, ale docela mě to znepokojuje, nemáte s tim nekdo zkušenosti ? Je to vpoho nebo sem příliš paranoidní :D Případně jestli máte někdo zkušenosti z reklamací a taky ohledně vrácení zboží do 14 dnů a následená koupě což by bylo asi rychlejší než to nechat reklamovat. Předem díky za odpověd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Byl to problem u jedne serie dodane co CR v zari, ale uz byly stazeny. Bud jinej problem, nebo nejaky zapomenuty kus.

Co se tyce reseni, u nekterych to vyresil update konzole v rijnu, u ostatnich MS oznamil, ze je bude vymenovat i kdyz funkcne byly zcela v poradku. Taky jsem mel jeden hlucnejsi kus koupeny v zari - zavolal jsem na Xbox linku a objednal Advanced Exchange (zablokuji ti 400 € na platebni karte, poslou konzoli, mas 2 tydny na vyzkouseni a pokud je vse s novou OK, objednas uz zaplacene UPS a posles starou zpatky v predpripravenem baleni, ktere je taky soucasti zasilky a jakmile konzole dorazi do MS, tak penize na karte odblokuji - vyborna sluzba a muzu jen doporucit). Prip. Standard Exchange - to jim posles tu svoji a poslou novou/opravenou (vetsinou do tydne).

Zkus ten update a kdyz to nepomuze, tak to bud prezijes (funkcne je zcela OK a vetsinou ti stejne hrajou repraky) nebo si objednej vymenu u MS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mám stejný problém... úplně nový Xbox koupený jako výhra v soutěži, vše funguje jak má, ale HDD prostě při čtení "chrastí", jsou dost slyšet hlavičky disku a skutečně jsem to nečekal. Má to smysl reklamovat? Jak jsi to nakonec vyřešil?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak jsem také využil Advanced Exchange, xbox přišel, ale HDD je stejně slyšet, i když asi méně než předtím. Navíc konzole má Service date a nikoli MFR date, takže neposílají vždy nový kus ale i kusy repasované, bohužel, ostatně to se ale při těch počtech reklamací dá čekat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu