MKUBRT Odesláno Leden 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2015 Zdravím vás Na http://aukce.datart.cz/ zrovna nabízejí komplet balení konzole "Wii U Basic verzi" za 3455,- stačí se pouze zaregistrovat a můžete koupit za cenu "kup teď" http://aukce.datart.cz/null-NINTENDO-Wii-U-Basic-Pack-White-874396.html . Záruka je pouze 1rok, ale za ty prachy proč ne. Osobně jsem nedávno kupoval konzoli "Wii U Premium 32GB" také za 3500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Leden 2, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2015 krasna nabidka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Leden 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 tak watch dogs je uz i na jrc za 699kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Leden 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 tak dnes mi dosla ac4 VSE v naprostem poradku nerozbalene a plne funkcni za tu cenu jeto super kup v cr zato date minimalne 1000kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKUBRT Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 JJ taky jsem ac4 objednal a těsně před vánoci mi dorazil.Dost mne překvapila rychlost, v neděli jsem na Ebay objednal a zaplatil a v pátek mi hra dorazila. Ještě se dají nějaké hry a příslušenství najít na eshopu: http://www.japostore.com Už jsem z těchto str. sám jednou objednal a zboží do cca týdne v pořádku dorazilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Leden 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 hned se tam mrknu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stora Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 Dneska V JRC koupena Mass Effect 3: Special Edition za 99,- http://www.jrc.cz/hra_wii_u_mass_effect_3_special_edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Leden 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 uz jsem nato koukal jak budu na pc tak to upravim , jinak zejtra mam pohovor v jrc :) tak sem zvedavej jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 Chtělo by to ještě nějakou akci na wiiu konzoli....7k je naprostý nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 za 6K máš bílé s hrou, nebo kup bazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Leden 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 nekde sem videl bilou za 5k a hry na wiiu nejsou tak drahe :) ale na aukru urcite najdete dobry nabidky ja tam kupoval svoje wiiu taky na aukru + dve hry , za 5500kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 Já se dřív o Wii U nějak extra nezajímal. Ale nepřijde mi to špatné pro rodinné hraní a v minulosti jsem viděl akce na wii u třeba z 4k nebo dokonce před Vánocemi bylo basic nové za 2800 Kč tuším v Euronics. Možná jeden kus....Ale to jsem dumal dumal, až nebylo. Tak se mi moc nechce kupovat za plnou cenu. Vůči xbox 360 s kinectem je to naprosto nekonkurenceschopné. Tam mi pořád přijde výhodnější, že se nedrží nic v ruce. Z bazaru mám co se týče konzolí...obavu. Uvidím..budu sledovat, třeba se něco naskytne...za 5k jsem to nikde neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stora Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 http://aukro.cz/nintendo-wii-u-nove-vyprodej-i4980951867.html ....uvidíme jak se to vyvine...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sigismund Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 Jj, pro rodinne hrani je to naprosta pecka! :) Deti zboznujou Mario Kart, NintendoLand nebo trebas Super Mario 3D world. Stran ceny mi to neprijde tak hrozne. Jen si to chce pohlidat ruzne edice. Nektere jsou celkem vyhodne, jine mene (nekdy je tam krome her treba i Wiimote ovladac, ktery samostatne stoji kolem tisicovky). Uprimne v porovnani s WiiU je za zakladni verzi Xbox360 5k dost hruza. Cekal bych, ze s prichodem Xbox One zlevni (i kdyz s tim, ze XOne zacina na 11k to asi nehrozi). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 http://aukro.cz/mariokart-8-premium-pak-i4986661936.html . Myslím, že pokud v tom není háček (třeba pouze neměcký jazyk v konzoli) je to špica nabídka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Leden 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 jako do 5000kc bych to bral i kdyby tam byla jen nemcina :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stora Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 To je až moc dobrá nabídka, akorát mě trochu znejisťuje ten popis, ten člověk o tom asi nemá ani páru. A není ani jasné jestli jsou k tomu i ty ovládače. Český Těšín... to mám 10 minut autem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 Já mu položil dotaz. Celé je to popsané tak, že bych na takovou aukci nepřihodil. Ale třeba odepíše a vysvětlí, co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Leden 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 pak napis co odepsal me ste ze nemuzu sehnat need for speed mw 2 za dobrou cenu na jedne strance bylo za 400 sem obednal a nemajiho ani jejich dodavatel a taky by mohly na jrc uz doplnit zklady jeetam par her za 199kc ktere bych si koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 Jo na JRC jsem si bezvadně doplnil wiiu knihovnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Leden 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 na fb jsem se docetl ze ma byt naky novi direct pro wiiu sem zvedavej oc ma presne jit a narazil jsem na zingu na clankej a v nem ubisoft prohlasoval ze se ohledne wiiu poucili a ze mu chteji ppomoc i kdyz predtim prohlasili ze nebudou na wiiu podporovat nove hry sem tedy zvedavej co stoho bude tecim se na ten project cars :) doufam ze too nebude niaak osekane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 Jako ať je Ubisoft jakej je tak se jim nedá upřít snaha nadělit (nadělat) všem na všech platformách a také vývoj jak AAA her tak malých věci jako Child of Light nebo Rayman atd. I když si to někdy dost sami dojezdí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Leden 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 me nejvic stve ze na wiiu moc her nevychazi ocenil bych neco od EA nebo nove cod ktere letos nintendo preskocilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 To už je na člověku..já takové hry a myslím spousta lidí co má doma jen Nintendo neocení..tam budou prodeje slabé...a kdo má víc konzolí tak si to samozřejmě někoupí na WiiU ale na ps4 nebo xbox one které poskytnou lepší grafiku a snímkování..Ono to je jako si koupit ps4 a brblat, že tam nevychází dobré plošinovky nebo tahová rpg zatímco na WiiU/3ds ano..Taková je situace a bohužel pro spoustu lidí to znamená, ýe si WiiU nekoupí protože tam není kdejakej výplod od EA nebo Activision.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Leden 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 tady de spis oto ze pro hodne her je vyhodnej wiiu ovladac , pro spoustu rpg proste ja bych na wiiu ocenil vice her co vychazeji i na dalsi konzole a nejde mi o grafiku , wiiu mam hlavne kvuli zelde ale mam rad i risen a spoustu dalsich her ale proste ty mi tu chybej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.