Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rada s PS3 pořízení

chalixx

Otázka

Zdravím, chtěl jsem se prosím zeptat, jsem tu nováčkem a doted jsem byl prostě PCčkář, a uvažuji nad koupí PS3, samozřejmě je to pro mě španělská vesnice a hledám někoho kdo zkrátka ví, chtěl bych hrát nejspíš i hry zadarmo, ale není to zatím zásadní. Ale než jí pořídím tak koukám jak se pohybují ceny a verze, případně jaké verze je nejlepší, případně co nejméně poruchová, na co si dát pozor apod..Vubec nemám tušení, nerad bych si koupil na aukru něco za 4tis uplně v hrozném stavu. Přemýšlím bud PS3 SS 500GB nebo jenom slimko 320GB.

Děkuji za pomoc a cenné rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Dweightee888 dal tady http://console-forum.net/tema/22356-cenove-akce-vsechny-sem/page103 odkaz na úplně novou ps3 s 12gb hdd za 3799,- Kč. A dovolím si hrubě nesouhlasit (snad mne nepostihnou další kartičky ;) ) se smakym, ps3 má stále dost důvodů ke koupi. Hry jako Uncharted 1,2,3, Infamous 1,2, Killzone2,3, God of war 3 nebo třeba Heavy rain si nikde jinde nezahraješ. A na pc už vůbec ne. Možná některé hry časem vyjdou v "HD" předělávce na ps4 (jako Last of Us), ale jako příležitosnému hráči vyjde levněji koupit ps3 a na ně pak samozřejmě i ps3 verze her.

Odkaz ke komentáři

• 0

Cena vypada dobre akorat jsem se chtel vyhnout 12gb abych se nemusel pozdeji starat o zrizovani externaku,neni tedy lepsi koupit bazarovku slim s hard diskem,jinak Superslimy se nedaji flashnout je tomu tak?nevim zda to PSckari delaji aby hrali vse gratis nebo si kupuji

Dweightee888 dal tady http://console-forum.net/tema/22356-cenove-akce-vsechny-sem/page103 odkaz na úplně novou ps3 s 12gb hdd za 3799,- Kč. A dovolím si hrubě nesouhlasit (snad mne nepostihnou další kartičky ;) ) se smakym, ps3 má stále dost důvodů ke koupi. Hry jako Uncharted 1,2,3, Infamous 1,2, Killzone2,3, God of war 3 nebo třeba Heavy rain si nikde jinde nezahraješ. A na pc už vůbec ne. Možná některé hry časem vyjdou v "HD" předělávce na ps4 (jako Last of Us), ale jako příležitosnému hráči vyjde levněji koupit ps3 a na ně pak samozřejmě i ps3 verze her.
Odkaz ke komentáři

• 0

Zkusim na to mrknout v Tescu,za ten peniz s dvouletou zarukou,asi lepsi nez kupovat ojetinu.

To Zafata:

Ja se na tuto moznost pouze zeptal,neznamena to ze bych si nechal neco flashovat kdybych to mel v zaruce,a pokud by mne to chytlo tak trebq bych provedl upravu,jen jsem se ptal zda si je tady kluci flashuji,a narod zlodeju?bohuzel ano jsme,ale i koupi te bazarovky to vyjde nastejno ne?,vyvojarum nejde ani koruna z toho,a mp3 jste si nestahl nebo film nikdy v zivote?

To si chces flashovat PS3 kdy snad 90% her sezenes z bazaru do 500kc ? Tak ja uz nevim co my jsme za narod zlodeju. Nejdriv napises, ze budes obcasny hrac a pak uz te zajima moznost flashnout konzoli a jeste tak naivnim zpusobem.
Odkaz ke komentáři

• 0

ps3 se urco vyplati poridit hry jako uncharted 1-3 , god of war 3 a par dalsich exkluzivek, pohoda s gamepadem u telky... fakt to stoji za to... a jestli chces hrat vic hvaz flash, daj se koupit flashnuty za dobrou cenu.. a nemyslim si ze je to neco za co se ma clovek stydet... precejenom hra za 500 muze bejt pro dost lidi porad hodne, kdyz berou treba 15cistyho coz v cr neni zas tak vymecny a nemusej to bejt zadny nemakacenkove nebo nijak horsi lidi :) koupis si treba par her kery chces mit ve skrini pac vis ze za to stojej, par si stahnes zahrajes a treba koupis casem nebo taky ne a tak dal :) proste neco koupit neco stahnout :)

radsi si koupim nejakou indie hru od malyho studia kera je vypiplana a fakt krasne udelana nez neco kde krmis nenazrany manazery vydavatelstvi a tak ale to jz je osobni nazor :)

ber podle toho jak to chces a cejtis, nekdo rad bloncky nekdo zrzky, stahovani neni kradez... a dlouhodobe lidi co stahujou utracej za legal veci jako kino, obcas hra , cedko atd vic jak nepiratici zakosi takze stejne neni co resit :)

Upraveno uživatelem aaischa
Odkaz ke komentáři

• 0

ps3 určitě .... pokud začínáš.....plno super her a stále vycházejí souběžně i nové,co jsou na Ps4/udajně ta grafika :wohow: není tak dobrá-inu Ps4 je výkonější/sám si budu kupovat Ps4 později protože to ježíškovi nějak nevyšlo....a těch 15000 Kč čistého jak psali nade mnou,bych bral....:?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu