J-KOB Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Ahoj už nějakou dobu se snažim to dát do chodu a stále nic ... použil jsem psx2psp upravil jsem patche, protože to dělám z origo PAL a nic... Poraďte mi prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 a kam to v psp hazis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J-KOB Odesláno Prosinec 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Do PSP/GAME/FINALVIII/ ... v tom to asi neni, spustí se mi ty bláboly o psy, pak naběhne logo PS1 a černá obrazovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 z origo PALU mi to taky nešlo ani s patchema..musel sem stáhnout NTSC verzi..víc ti asi neporadím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michaelv Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Jo funguje to naprosto skvěle, když jsem to hrál tak jsem měl 3.40CéeF... stahnul jsem si NTSC verzi již předělanou... myslím že je taky tady... http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=10214 ____________________________________________________________ 8.díl se mi líbil nejméně....nejlepší byla asi 7sedmička....potom 9devítka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J-KOB Odesláno Prosinec 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Poraďte, kde se dá sehnat ? Na mininova.org ani na isohunt.com neni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 tady na foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J-KOB Odesláno Prosinec 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 TAK HOTOVO ! Stahnul jsem nějakej patch na FF8 PAL a maká to ... Děkuju moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 odkud ho mas?(patch) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J-KOB Odesláno Prosinec 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Je tady ... http://www.psp-hacks.com/forums/post-1222748.html Nicméně teď jsem se dostal k GF Ifrit a zamrzlo to... Budu zkoušet dál, kdyžtak nevim. Hrál tady nědo tu hru úplně v pohodě bez lagu a chyb ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 v NTSC verzi sem se dostal na 3. CD pak sem si nechtíc smazal savy takže sem to nehrál :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J-KOB Odesláno Prosinec 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 A běhalo ti to bez lagu a nesekalo se to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
J-KOB
Ahoj už nějakou dobu se snažim to dát do chodu a stále nic ... použil jsem psx2psp upravil jsem patche, protože to dělám z origo PAL a nic... Poraďte mi prosím.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts