mimoa23 Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 (upraveno) Zdar Chtěl bych se zeptat, odkud se bedou data temperatur v nadstavbách pro RGH. Tj. - když mi třeba XeXMenu ukazuje teploty CPU - kde to snímá? Resp. předpokládám, že CPU a GPU je v čipu pod chladičem, ale hlavně bych potřeboval MOBO/CASE - mi tam ukazuje ze startu, nebo při pomalých otáčkách třeba 180°C, když nastavím třebas 45% na fanu, celkem rychle to klesá na normál. Zajímalo by mě, který čipy ty senzory přesně hlídají - na desce, abych se mrknul, zda nejsou nějak stíněný, popř. udělám malej sink. Trinity s RevC, 16747, žádné další úpravy, žádný jiný problém s boot ani další funkčností Díky za odpovědi. edit Taky jsem zjistil, že jsou hodnoty tak o 15°C na CPU a GPU nižší, když je konzole venku - jen plechařina. A na MOBO se drží kolem 26°C. Mně třeba vyhovuje radši ticho a výkon, než estetika. Teda když bych si musel vybrat. Teď jsem to třeba složil, spustil Far Cry 3 pro test, během asi 10 minut se rozjel hrubě větrák a pomalu zpomaloval (nastavení auto), tak jsem dojel úkol a skočil do XEX: CPU, GPU, RAM cca 60°C ale MOBO 256°C. To bude asi volovina ne? Tomu přistřihnu někde trejsy... někde to asi tlačí.. Upraveno Prosinec 23, 2014 uživatelem mimoa23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.