B3art Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 (upraveno) Ahoj, chtěl jsem si vypálit FarCry4 - vše ok, ale poté na 49% tohle začalo dělat:http://2i.cz/e3de5872a1 . DVDčko mám VERBATIM. Dřív jsem pálil a vše ok a až teď tohle. :-( Mechaniku Mám iHas rev:B. Nevím si už rady. :( Už 2 DVD v háji. :( Předem díky. Upraveno Prosinec 23, 2014 uživatelem B3art Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 Optika v xboxu KO. A optiku máš jinou revizi, takže asi špatné nastavení. Napiš mi PM, mrkneme na to ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B3art Odesláno Prosinec 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 OK. PM odesláno. :-) S tou mechanikou jsi měl pravdu to mám jinou. To jsem si nevšiml. Ale je cca rok stará od tebe. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herco737 Odesláno Leden 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 můžu se zeptat, jak jsi přišel na to, že má optiku v xboxu v háji, když ti poslal fotku imgburnu ? taky mi to dělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Stáří, opotřebení atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel37cv Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Na to aby jsi jí korektně vypálil musíš mít v té tvojí vypalovačce nejnovější firmware a ten je 4L08 a to by Consolero jako prodejce měl vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.